Duidelijke site, goede prijzen en een snelle levering. Ook wordt je erg goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Top!!!

Prijs / kwaliteit is zeer goed

Ben zeer tevreden over de materialen die ik besteld heb bij hbm. Een lage prijs voor goed gereedschap.

Uitstekend!

Snelle levering, mooie kwaliteit en prima prijs!

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Uitstekende klantenservice

Ik koop via hun prettige website bijna al mijn werkplaatsgereedschap en machines bij HBM. Zeker; ze verkopen robuuste apparaten voor scherpe prijzen maar veel belangrijker nog is hun uitstekende klantenservice. Laatst weer hebben ze in no time een bestelling voor me aangepast. Verzending is altijd razendsnel. Kortom; aanrader.

Prima, mooie selectie schroefjes voor het kleine werk zoals brillen en horloges.

Prima verpakking, mooi gesoorteerd.

Goed gereedschap, goede prijs. Snelle levering

Snelle levering van kwaliteitsproducten voor een goede prijs!

Aangezien ik bezig ben met een groot project, heb ik de afgelopen tijd regelmatig bij HBM Machines besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten die ik heb besteld, en de scherpe prijs! Zeker een aanrader!

Correcte service

Correcte service met een eerlijke prijs. Snelle levering.

Zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. En super snelle levering, En een zeer goed gereedschap.

Heel goed en snel

Goede keus overzichtelijk en makkelijk en snel te bestellen en volgende dag al in huis

Supersnelle, correcte levering van alle bestelde goederen!

Ik ben enorm tevreden met mijn bestelde spullen en zal zekers in de toekomst nogmaals artikelen bestellen.

Prettig shoppen

Mooie producten voor betaalbare prijzen. Een aanrader!

Perfect timing perfect quality

Ik had een warme lucht blazer nodig voor de omzet tent. Uitdaging was dat deze binnen de 2 dagen geleverd worden moest. Dat werd feilloos door HBM gerealiseerd

goed gedaan

eigenlijk zoals je het van elk bedrijf zou moeten mogen verwachten, maar helaas zijn er voorbeelden te over.. hier dus niet. dus gewoon TOP

Heel goed geholpen door een zeer vriendelijke klantenservicen

Heel goed. Er ontbrak een onderdeel, contact gezocht met de klantenservice, de volgende dag had ik al een nieuw compleet product in huis. Dus kortom, erg tevreden. Zou er zo weer iets kopen.

Echt perfect.

Via Google gevonden HBM- machines. Ik zocht een degelijke gereedschap kist, en vond deze bij u. Bestellen verliep heel makkelijk, en de prijs is deze kist zeker waard. Ik heb deze keurig verpakt ontvangen. En heb de kist als cadeau gegeven,aan mijn zoon. En hij en ik,zijn zijn tevreden. Een echte aanrader!

no complains

Goede levering. machine voldoet maakt alleen een beetje lawaai.

Prijs kwaliteit is erg goed!

Mooi gereedschap voor privé gebruik. Betaalbare kwaliteit

Snel bezorgd

Prima voorelkaar!

Makkelijk en goed geregeld.

snel en juist

Spullen besteld, met levertijd van meerdere werkdagen. Het was al na 2 werkdagen binnen.

Goede service en snelle levering

Geweldig!!!

Website overzicht is top! Handig in categorie ingedeeld.

Een goed produkt tegen een mooie prijs

Ik ben in het bezit van veel gereedschap verzameld over diverse jaren. Nu heb ik een mooie garagegereedschapwagen (mooi scrabble woord), maar is het nog een rommeltje in de lades. Nu wil ik mijn lades vullen en ordenen met goed gereedschap en hier kan HBM-Machines mij bij helpen. Ik bekijk wat ik wil vervangen en wat mijn budget is. Zo krijg ik mijn gereedschapwagen tegen mooie prijsjes bij elkaar in mijn tempo. Denk goed na welk gereedschap je koopt en of je het ook gaat gebruiken. HBM-Machines alvast bedankt. Hebben jullie ook een gaatjestang ....................................? Groet Andre

Snelle levering

Grote Esch 1010