Geweldig.

Snelle levering goed te volgen en alles kompleet.

Super!!

Snelle levering! Producten zoals omschreven! Strakke prijs

Snelle complete levering van een mooi product voor een goede prijs

Geen gedoe.

Bestellen, betalen, en na 2 dagen binnen, geweldig.

Snelle levering

toppie

goedkoper als bij HBM ben Ik nog niet tegen gekomen, en de vlotheid van levering. gewoon prima.

Goed spul voor mooie prijs!

Gereedschap wagen gekocht gevuld en al nog wat losse spullen erbij ziet er super uit Kan weer aan de hobby

Veel sneller geleverd dan verwacht

Sneller geleverd dan verwacht. Alles goed verpakt Super

Steeds vlotte levering en nooit geen problemen

Altijd een vlotte levering en stip in orde .

Snel geleverd, goede prijs

Prettig en snel geleverd

Goede kwaliteit

Holle pijp/ponsen Goede en snelle levering. Kwaliteit en prijs van produkt dik in orde!!

heel tevreden

zeer snel geleverd

Mn kist was snel geleverd en goed contact met de shouffeur wie hem brengen keam!

Super snel geleverd erg blij mee was compleet en makkelijk te moneteren!

Snel geleverd tegen een concurrerende prijs.

Een polijstmachine gekocht, voor een scherpe prijs. Machine werd snel geleverd, en doet precies wat hij moet doen.

Degelijk materiaal maar matige beschrijving

Degelijk materiaal alleen de montage beschrijving was matig en onleesbare diagrammen. Sommige delen zijn niet te vinden op de diagrammen. Betreft de HBM Zaagtafel 600-A.

snelle dienst verwerking en uitstekend werkende machines

Ik was wel een beetje terughoudend om iets aan te kopen via int. n. Maar na meermaals de website van HBM bekeken te hebben en prijzen te hebben vergeleken en gesproken met vrienden ,heb ik dan toch besloten van mijn aankoop van een 50 ton pres bij HBM te doen . Deze is nu geleverd en heb ze gemonteerd en getest en ze voldoet ruim aan mijn eisen HBM bedankt voor de snelle levering.

Vlot en zonder poes pas geleverd

Duidelijke site. Vlot te bestellen en vlot geleverd.

Snel, goedkoop, correct

snel en correct

Goed gereedschap voor een goeie prijs

De comunicatie was snel en duidelijk, gereedschap voelt goed en de levering was correct..

Super vlot & Correct

Bestelling geplaatst aan een zeer scherpe prijs. Daarnaast werd mijn bestelling super vlot en binnen alle verwachtingen geleverd.

helemaal niks mis mee

koop regelmatig leuke aanbiedingen en nog geen problemen ondervonden, ook de service bij defect aan een product is perfect. het gereedschap is gewoon van hele goede kwaliteit.

Prima gegaan

Bestelling en levering en product zonder problemen.

Service!!

Hele snelle service en goedkoop.

goeie prijs en zeer snelle levering

Zoals boven omschreven kort, prijs was 40 procent goedkoper dan elders en de levering was zeer snel. Top bedrijf

snel goed en netjes verzonden

snel goed en netjes verzonden