Snel en goede spullen

Goed georganiseerde website, en zeer groot aanbod. Gereedschap van goede kwaliteit en professionele afhandeling. Kortom, tot snel!

Perfecte service!

Bestellingen zijn altijd op tijd en volledig! Vragen worden snel beantwoord! Snelle (her)levering bij een defect product zonder vragen!

Snelle levering. Werkt perfect

Gekocht om onkruid te bestrijden. Wat een genot niet meer bukken. En nu in 10 min wat anders halve middag kost.

Het was wat ik wilde

Mijn meetlat begon te vervagen. Weken gezocht naar een alternatief. Niets vergelijkbaars. Toen vond ik ze op HBM's website. Besteld, keurig geleverd, keurige prijs. Het bleek precies te zijn wat ik zocht.

Gewoon goed!

Een goede ervaring! Voor herhaling vatbaar!

Perfectie

Snelle en kwaliteitslevering!

Super, had het heel snel en precies wat ik ervan verwacht had.

Super, had het heel snel en precies wat ik ervan verwacht had.

Zonder één wanklank

Eenvoudig te bestellen, transparant verzendproces, optimale informatie; zonder één wanklank.

Vlotte levering.

Vlotte levering en de bestelling voldeed aan de beschrijving op de site.

Geweldige ervaring

Dit is de eerste keer dat ik hier iets bestelde, Het kwam snel en goed verpakt binnen! Een top service. Echt een aanrader.

Zoals het hoort!

Snel en duidelijk, klasse.

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

goede keus uit een breed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding

Goede service, goede kwaliteit producten.

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers, daarnaast ook goede kwaliteit producten.

Geleverd wat wordt gevraagd !

Prijs/kwaliteit is heel goed en levertijd is zoals op de website staat. Ik kom hier zeker vaker terug en binnenkort eens een kijkje in de showroom, want het assortiment is wel heel groot.

Keurig!

Nette gereedschap, keurig snel geleverd!

altijd goed

altijd volgens verwachting

Goede ervaring

Product zoals beschreven en van prima kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding en goede info op de website. Verzending was iets traag, waarschijnlijk vanwege vaderdag, maar geen probleem. Duurde 1 dag langer.

Prima levering, gewoon zoals het hoort.

Gewoon goed. Zoals je eigenlijk gewoon zou moeten verwachten.

geweldig

geen andere woorden voor

Goed spul!

Goede website, fijne afhandeling, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. De gedeelde levering kwam precies op hetzelfde moment binnen. Logistiek zit het daar dus dik in orde.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Veel keuze, en snel bezorgd

Ik heb mijn bestelling snel En goed ontvangen Ik ben er zeer te vreden over

5x goud dus

Mooi product, voldoet aan beschrijving, eigenlijk zelfs bòven verwachting... ...èn zoals bij eerdere bestelling (waarvoor bovenstaande ook geldt) supersnel geleverd, iets wat in veel van deze product categorieën méér dan wenselijk is. * Thumbs up *

Geweldig!

Snelle levering en goede producten!

Goede producten scherpe prijs en snel geleverd, kort om een fijn bedrijf om je spullen te bestellen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht