zeer goed bedrijf

Snelle levering en goed materiaal

top

Een mooi product en snel geleverd.

Prima levering en een perfecte werking

correct

Prima, wat je vandaag de dag mag verwachten van een web-winkel.

Alles is prima verlopen. Goede service en communicatie

De website is overzichtelijk, de koop simpel, de levering snel. Prima service en goede producten.

Goede service, snel geleverd, prachtige gereedschapskoffer!

Voor ons nieuwe huis een gereedschapskoffer besteld. Echt alles wat je nodig hebt zit erin. En dan ook nog eens in een heel mooi en praktisch opbergsysteem! Wij zijn heel blij met onze aankoop, die overigens zeer snel en netjes geleverd werd. We zouden zeker weer bij HBM bestellen.

Mooie set voor privegebruik

Snelle levering. Netjes afgeleverd. Mooie gereedschapswagen. Ook het gereedschap ziet er goed uit. Zeker voor privégebruik een prima kwaliteit

prima !

goede producten tegen n goede prijs. supersnelle levering

Snel, netjes, en zoals afgesproken!

Een Hyundai onkruidborstel besteld. Vlot en netjes tot aan de deur geleverd. Allemaal netjes gegaan.

Makkelijk te bestellen via de site, snelle levering, product is zoals omschreven,

Overzichtelijke en duidelijke site. Levertijd kan nauwkeuriger

De site is heel duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. De bestelling gaat en de betaling gaan oik heel vlot. De dag van levering kunnen kiezen vind ik een extra pluspunt. Enige minpunt: de tracking bij het leveren. Ze geven een eerste levertijd en die is 5 of 6 keer opgeschoven. De levering was oorspronkelijk gepland tussen 8u30 en 11u30 en is uiteindelijk toegekomen om 14u30.

Super uitgebreide gereedschapskoffer voor een stater tegen een vriendelijke prijs!

Snelle levering, goede foto’s op de site, netjes verpakt en goede prijs voor een starter

goeie en snelle service

niet duur en super kwaliteit spullen

Super!

Duidelijke site, makkelijk stappen doorlopen en perfecte levering!

Heel goed kwaliteiten voor zo goed prijs

Snel en goed

Een heel simpele beoordeling: Snel en goed. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Top service

Snel binnen geen klachten

Gemakkelijk via internet gevonden

Op tijd geleverd zoals afgesproken , 100%

Men doet wat is toegezecht ,zeer snelle levering

Het bestelde product voldoet aan beschrijving Heel kontent mee

Altijd tevreden!

Tot nu toe altijd nog helemaal tevreden met de bestellingen! Netjes geleverd, geen schade en ook niet geheel onbelangrijk; altijd snel! Bestellen tegenwoordig alleen nog hier voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en de goede service! Zeker aan te raden!

Zeer snelle levering!

Wat je ook zoek bij HBM hebben ze alles voor de hobbyisten en met een scherpe prijs!

Goede kwaliteit en snel in huis

Duidelijke site, goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering van een goed product!

Snelle levering. Produkt zoals omschreven.

Snelle levering, groot assortiment. Altijd eerst hier even kijken !

Snelle levering

Bestelling is snel en correct geleverd

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht