Makkelijke website en duidelijk over hoe en wat.

Goede service en vooral niet te duur kwaliteit materiaal.

Ik koop vaker bij HBM-Machines, nooit problemen gehad

Ik koop vaker bij HBM-Machines, nooit problemen gehad zelfs ruilen is ook geen probleem, in sommige gevallen mag je het eerst bestelede artikel behouden. Aanbevelen? Zeker 100%

Quick delivery and very good prices

Large selection of tools ranging from DIY to pro user. Competitive pricing and large stock.

Quick delivery and very good prices

Eenvoudig en goed bestelproces

Bij HBM Machines hoef je niet lang te zoeken naar je product. Alles is zeer overzichtelijk ondergebracht in categorieën en het toepassen van een zoekfilter verkort aanzienlijk je "zoektocht". Ook de productinformatie is duidelijk. Het bestelproces en de betaling is ook gemakkelijk, geen eindeloze pagina's doorlopen zodat ook je bestelling snel verloopt. Na je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van het proces van je levering. Indien je je bestelde product om bepaalde redenen wil retourneren is dat eenvoudig te doen op de webshop. Eenmaal teruggestuurd naar en ontvangen door HBM-Machines wordt je betaalde bedrag snel gecrediteerd. Een aanrader dus om je benodigde gereedschappen te bestellen bij HBM-Machines!

Het bestelde voldoet geheel aan de verwachting en de levering ging zeer snel

Het is bij HBM een snoepwinkel voor gereedschap en als het goed is kom ik daar graag voor terug.

Het bestelde voldoet geheel aan de verwachting en de levering ging zeer snel

Zeer betrouwbaar bedrijf

Goede sortering gereedschappen van diverse kwaliteit, voor iedere portemonnee. Betrouwbaar bedrijf, goede en correcte levering. De retour bezorging is puik geregeld. Klachten afhandeling zou iets sneller kunnen, reactie tijd valt wellicht te verbeteren.

Zeer betrouwbaar bedrijf

super prijs/kwaliteit

Rubberen luchtslangen en lange 400mm lashandschoenen besteld. De luchtslangen zijn wat stijver dan ik voorheen gebruikte maar de kwaliteit is zoals altijd prima. De lashandschoenen zijn echt een hele goede kwaliteit, zeker gezien de prijs. Goeie pasvorm, stevig en netjes afgewerkt.

Uitstekende service

Al verschillende keren artikelen besteld en tlkens perfecte levering. 1x probleem met mijn bestelling, gemaild en onmiddellijk professioneel opgelost.

Helemaal top

Snelle levering. Prima product. Makkelijk te bestellen

goed bedrijf, maar erg vervelend dat je niet kunt bellen

ik heb diverse keren iets besteld, dat gaat prima, spullen zijn ook prima, echter nu heb ik een vraag over een extra accessoire, op de site staat niet voldoende info en ik kan ze niet telefonisch bereiken, erg irritant, ik kan dus niet verder met bestellen omdat ik moet wachten op een antwoord mail..... erg irritant.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn mobiele powerbank 500Watt werkt prima, enkel sommige opladers werken niet goed op AC misschien omdat ze weinig stroom nemen, op DC werkt het goed.

in 1 woord geweldig

Bestelling en gebruik van een hogedrukreiniging. Deze werd sneller geleverd dan op de dokumenten stond. Voor ons op het juiste moment. Helaas na een gedeelte schoonmaken viel de druk weg ???? Na van alles geprobeerd te hebben kregen wij hem met de oude spuitlans wel weer aan het werk. Dit gemeld aan HBM met het verzoek om een nieuwe spuitlans te leveren kregen wij een gehele nieuwe machine toegestuurd. De "oude" hoefde niet retour. In 1 woord dus een geweldige service.

in 1 woord geweldig

Uitmuntend.

Goede, duidelijke omschrijving op de website. Artikelen snel geleverd. Goede kwaliteit. Voldoet meer dan alleen aan de verwachtingen!

Topspul

Toys for boys! Super kwaliteit en in no time geleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht