Super service

Goede service en leuke spullen

super goed

goede machine

Goed verpakt en snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd,accu fietspomp werkt perfect.

Verliep precies zoals verwacht

Goede prijs, snel geleverd

Goed producten , snelle levering

Prima producten. Goede prijs Wel ontvang ik te veel mails na bestelling

Goede en snelle levering klassen.

gewoon goed

apparaat niet op voorraad ,toch binnen 2 werkdagen gelevert

Supersnelle levering!

Min gekochte werkbank was supersnel in huis. Ook was het goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Kortom, een perfecte keus om het hier te bestellen!

TOP

Geweldig bedrijf

Geen aanmerkingen!

product voldeed aan mijn verwachting en snelle levering top !

Snelle en correcte levering .

Hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs !

Uitgebreide gereedschapkast, proffesionele kwaliteit en keurig geordend. Scheelt veel tijd om te zoeken naar de juiste schroevendraaier, bitje, dopppenset of tang. Naast een prima prijs zit daar de grootste winst ! PERFECT !

Alles goed geregeld en behulpzaam personeel. Alleen één kleine puntje: Als je een afhaaltijdstip heb gekozen, moet bij de aankoop, dan kan je niet flexibel dat tijdstip veranderen. Dat zou soms wel eens handig kunnen zijn! PS: heb het apparaat nog niet operationeel. Maar ik vertrouw erop dat het goed werkt.

Prettige website met veel keus en snelle levering

Eigenlijk zou er een waarschuwing voor deze site moeten komen, je wordt hebberig als je hier rond gaat kijken! Ik had schuurbanden nodig voor op mijn bandschuurmachine, maar wat ik op de website vond overtrof mijn verwachtingen. Ik heb veel uiteenlopende hobbies en om voor veel van deze hobbies, accessoires te vinden op 1 website, dat had ik niet verwacht. Airbrush, leder- en hout- bewerking en voor 't opknappen van onze oude brommers/motoren. Ook voor een betaalbaar cadeautje voor mijn man kon ik hier terecht. Oké, ik houd ook van haken en daar moet ik toch echt ergens anders voor terecht....;-) Maar verder, ben ik een vriend van ons zeker dankbaar dat hij ons op jullie bedrijf heeft gewezen!

Snelle en correcte levering

Het was een snelle levering en keurig verpakt!

Prijs/kwaliteit prima, info bestelling onvoldoende

Opmerkelijk: als je besteld hebt ontvang je wel een bevestigingsmail, maar daarin staat niet een overzicht van wat je gekochte hebt met de prijzen ervan. Je verwacht in feite een heldere bevesting van 'je winkelmandje', maar die ontbreekt. Pas na verzending van je (deel)order ontvang je de (deel)factuur, waarop die informatie dan voor het eerst weer te zien is. Dat bleek geen vergissing, maar regel. Dat is daarom echt veel te laat en (gezien de vele ervaringen met andere webshops) volstrekt onnodig.

Snelle goede levering

Het was allemaal netjes geregeld en snel

Fijne website, overzichtelijk. Ruim assortiment en snelle levering. Wat wil je nog meer!! Ik kom zeker terug.

Fijn adres om bij te kopen

Een snelle levering Uitstekende service

Top producten snelle levering.

Ben super tevreden Go de producent klant vriendelijk

Snel geleverd en super kwaliteit

Goed artikel en snel verzonden. Fijne website.

gewoon goed gereedschap

Heel compleet in 1 keer voor alle schroeven, bouten en moeren in en rondom huis los of vast te maken. Ik ben geen zware doe het zelver of verbouwer maar heb wel gereedschap nodig om zelf meubels in en uit elkaar te draaien of te zetten. De clips van de koffer om deze dicht te maken zijn niet heel betrouwbaar maar ik let erop dat ik de koffer goed wegzet en goed dichtdoe. Voor dit geld vind ik het een hele goede koop.

Goed zittende verrijdbare en in hoogteverstelbare stoel

Snelle levering na 1 dag geleverd. Stoel zit heerlijk en is makkelijk in hoogte te verstellen. De wieltjes onder het frame zijn van goede kwaliteit, dus je kunt jezelf goed verplaatsen.

Snelle levering!

Goede webshop met duidelijke produktomschrijvingen en veel op voorraad!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht