Simpel bestellen.

Makkelijk te vinden op site , simpel te bestellen en een goede levering.

Prima!

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Ruim assortiment

Correct afgehandelt

Goederen zijn tijdig afgeleverd en boldoen aan mijn verwachting.

Respond and delivery.

The delivery, repond time and parts reliable, carry certain quality and standard. Comparable with the price we pay for is definately a 5 star standard. Keep up the good work to provide better in future.

Heel professioneel

De bestelling werd na het plaatsen snel verwerkt en geleverd. Dit bedrijf verdient een pluim.

Zeer snelle levering en kwaliteit!!

De levertermijn dat werd gezegd was ook in werkelijkheid !! Gebeurd niet vaak meer zalig !

ik ben tevreden

Goed service.

Veel betaalbare gereedschappen.

Onverwacht snelle levering, en zeer te vrede met mijn bestelling!

Correcte en snelle levering.

Goed product snel en voordelig geleverd!

Duidelijk en vlotte levering

Uitstekend. Top goed product

Op tijd geleverd binnen de drie dagen .en ik woon in België

Makkelijk besteld en heel snel geleverd.

Top ervaring met HBM. Super makkelijk besteld en wat helemaal tof is supersnel geleverd.

algemene totale tevredenheid

na enkele bestellingen van meerdere items heb ik zeker de intentie om in de toekomst nog meer gereedschap aan te kopen, de prijzen liggen zeer gunstig, prijs/kwaliteit is zonder meer dik in orde, zeker voor de hobbymensen onder ons. bepaalde dingen blijven lang "niet in voorraad" maar ik denk dat dit ook verband houdt met de leveranciers en firma's, meer bepaald vanuit het buitenland. voor de rest tevreden !

Topkwaliteit voor de juiste prijs

Ik kocht iets op zaterdag en al thuisgeleverd op dinsdagmorgen. Ik kon direct aan de slag bij mijn klant zoals gepland.

Prima product voor dit geld.

Handige rolkoffer met gereedschap dat voor dit geld een goede prijs kwaliteit verhouding kent. Jammer dat niet elk stuk gereedschap goed vast blijft zitten.

Goede en correcte afhandeling van mijn bestelling

snelle en betrouwbare levering tegen een scherpe prijs!

slecht

ik heb vetspuitjes besteld en die lekken aan alle kanten en geven geen druk kan eigenlijk ook niet voor 299 per stuk maar verkoop het dan niet action kwaliteit

Zoals het hoort!

Wat wordt beloofd, wordt ook waargemaakt! Goede en nette communicatie: vooraf, tijdens en na de levering. Een aanrader en het zal dan ook niet mijn laatste bestelling zijn.

Geweldige zaak.

Snelle levering, het product is uitstekend.

Gewoon top

Alles volgens afspraak keurig verpakt en op tijd geleverd.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Goed en correct geleverd

super!

Hou me bezig met het maken van objecten van Epoxy en deze machine helpt me super om de randen mooi glad te maken en de kunstwerken een professionele uitstraling te geven. De 4 soorten polijst maken het mogelijk om in verschillende stappen het kunstwerk glanzend en strak te maken. En niet onbelangrijk, ik ben geen handige klusser maar met deze machine kan ik goed en veilig overweg.

Snelle levering goed product en fijn van de korting

Goede kwaliteit en goede prijs

Snel geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht