Betrouwbaar

Goed gereedschap

Precies in de roos.

Keurig geleverd en werkt en voldoet aan de verwachtingen.

Eerste bestelling, en alles was goed

Eerste ervaring was goed. Alles kwam netjes binnen en goed ingepakt.

Hoe kunnen ze...?

"Hoe kunnen ze het er voor maken"...Dat hoor je wel meer...en inderdaad: Hoe kunnen ze het er voor maken...! Man, zware uitvoering voor amper 19 Eur. Een vraagje? Snel antwoord! Doe zo verder jongens!

Niets dan lof.

Altijd op tijd en op de hoogte gehouden toppie.

Makkelijk bestellen en een nette prijs.

Makkelijk te bestellen en na twee dagen alles in huis.

Snelle levering, geweldig product voor mooie prijs.

In mijn werk als flensmonteur/wtb-er gebruik ik vaak een (digitale) schuifmaat. Ik zocht er een die tegen een stootje kan omdat ik hem altijd bij me heb in de overall. Had er tot nu toe al aardig wat versleten. Op de site van HBM mschines kwam ik er een tegen die geheel van rvs en alluminium is gemaakt. Dat leek me wel wat. Was nog een aanbieding ook dus wat wil je nog meer. Kwam inclusief verzendkosten uit op €26,00. Had hem binnen twee dagen thuis en hij bevalt uitstekend. Veel beter dan de duurdere Gedore Red die ik hiervoor had en die aanmerkelijk duurder was. Ik zou zeggen: een aanrader!

Veel keuze dus voor elk budget de beste oplossing!

Als ik gereedschap of werkmiddelen zoek verwacht ik dat de kwaliteit aansluit bij de prijs, in het verleden betekende dit veel geld voor een goed stuk gereedschap. Door het brede aanbod bij HBM kom ik er steeds vaker achter dat ik al jaren loop te "rommelen" terwijl ik nu een goede oplossing voor een mooie prijs kan kopen. Dat maakt het sleutelen pas echt leuk, voor het geld hoef je het niet meer te laten! En de snelle levering is een hele mooie extra!

Super snel geleverd en goede service

Hele goede service met een overzichtelijke site En een goede snelle levering

Het kan niet beter.

Online de bestelling geplaatst, lekker snel en overzichtelijk, gekozen om mijn zaagtafel zelf op te halen in Moordrecht. Bij het ophalen goede ondersteuning gekregen van de medewerkers bij het inladen in de auto.

Gewoon goed.

Geen gezeur bestelling ophalen en klaar

Duidelijke communicatie en klantgericht

Alles netjes en snel geleverd. We hadden een lucht haspel die lek was, na dit gemeld te hebben werd deze na 1dag nieuw geleverd. Super!!

Top product en super levering

Na lange tijd zoeken voor een juiste gereedschapwagen hebben we deze bij HBM gevonden. Ze leveren goede kwaliteit ongeacht de prijsklasse. En daarbij is er nog genoeg keus om deze te vullen. Ook de levering is super fijn. Je kan dag van levering aangeven en waar het geplaatst mag worden als je er even niet bent. We bestellen zeker weer bij HBM erg fijn bedrijf.

Top prijs voor een fine tuning product

Ik zocht en ik vond precies wat ik zocht om kleine plekjes snel en goed schoon te maken zonder dat er teveel zichtbare krassen. Top product

Er wordt snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd.

Zeer goede service / levering!

Super bedankt! Hadden een compressor besteld, was binnen 2 dagen binnen en was netjes verpakt. Ik raad iedereen deze webshop / winkel aan.

Prima levering

Argon gasfles voor lastoestel van een ouder type. Paste prima dankzij dr goede beschrijving op de website. En een snelle levering!

Goedkoop en supersnel geleverd!

Gereedschap dat ik nodig had was 't goedkoopst bij HBM en werd bliksemsnel geleverd. Top!

bijna uitzonderlijk

wat ik besteld, heb ik ontvangen..proficiat

Kwaliteit product is heel goed.

Voor deze prijs had ik niet verwacht dat de kwaliteit van het product zo goed was. Ben zeer tevreden.

Efficace

Efficace, commande facile délais rapide et respectés et je suis ravie de mes nouvelles machines et outils ! J'y retournerais les yeux fermés...

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goede producten, scherpe prijs en snelle levering

Ik heb een aantal gereedschappen besteld uit de "sales". Stuk voor stuk goede producten en de prijzen lagen een stuk lager dan bij de plaatselijke Ga... en/of Pra... Ook de levering was erg snel.

Geweldige ervaring

Product besteld, netjes op de hoogte gehouden wat betreft de levering en netjes optijd ontvange.

perfect niks mee

mijn ervaring is uitmuntend de bestelling en bezorgen duidelijke zoek criteria snelle afhandeling oftewel helemaal niks mis mee

Heel vlotte en vlugge bestelling

Als ik een opmerking mag geven, en dit los van de levering of kwaliteit van het product, is het feit dat er geen Nederlandstalige handleiding is. De handleiding is in het Engels en je mag nog iet of wat noties hebben van die taal, maar deze is te technisch om goed te begrijpen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht