Goed materiaal goede prijs

Mooie goed machines voor een goede prijs

Boven verwachting

Dag eerder geleverd dan beloofd. Na een paar weken kan ik voorzichtig stellen dat de kwaliteit top is

Altijd HBM!

Zoals altijd, bestelling compleet en snel geleverd. HBM heeft vind ik goede kwaliteit materialen voor de juiste prijs. Veel van me gereedschappen komen van HBM en zijn vaak hun eigen merk, HBM is eigenlijk wat we meer zouden moeten hebben (hopelijk in de toekomst meerdere vestigingen) in NL. Gewoon een prima zaak met prima service prijs-kwaliteits en eigen merk gereedschappen. HBM ik zeg doen!

Helemaal wat ik verwachtte.

Stipte levering. Documentatie: Ok Je krijgt waar voor je geld. Zuigt krachtig. Ik zal wel een langere zuigbuis aanhangen voor gemakkelijker werken.

Zeer tevreden!

Duidelijke site en producten werden snel geleverd. Alles wat je wil van een online shop!

snel geleverd, goede prijs, degelijk spul

Snel geleverd, goede prijs, degelijk spul

snel geleverd, goede prijs, degelijk spul

Snel geleverd, goede prijs, degelijk spul

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit alleen jammer dat de post bezorger mijn compressor op de kop heeft geleverd waardoor de olie eruit was gelopen

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Best store, best service!

What can I say...they have really good product, compared to the prices. Nice store, both online and on site, fast and efficient service. It could be only better if they add the English language to the website, to make the life easier to international customers and a lot of expats in the Netherlands!

Best store, best service!

Super snel en super netjes

Super tevreden over de bestelling die ik gedaan heb . Heb nu al meerdere keren besteld en super tevreden over de levering en kwaliteit en hoe t verpakt word SUPER tevreden

HBM-Machines lijkt betrouwbaar

Een gereedschapskist bij HBM gekocht die helaas onbruikbaar werd afgeleverd. Er is geen telefonisch contact mogelijk met de Klantenservice. De enige mogelijkheid om contact te leggen is via het contactformulier. Een automatisch gegenereerd bericht verteld dat er actie ondernomen zal worden: "Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen. Wij doen ons best om je contactaanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden, afhankelijk van de drukte op onze afdeling en de oorsprong van je vraag." Na ruim 3 werkdagen is er nog geen echte reactie gekomen. Ik blijf hopen maar ik ben nu even niet zo blij.

HBM-Machines lijkt betrouwbaar

Makkelijke website en duidelijk over hoe en wat.

Goede service en vooral niet te duur kwaliteit materiaal.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht