Prima gereedschap betaalbare prijs

Goed gereedschap voor een betaalbare prijs snel thuis bezorgd.

goede levering, mooie presentatie

HBM leren kennen via familie en inderdaad: snelle levering, goede levering en deftig verpakt. Materiaal degelijk. Er mocht wel een vermelding gemaakt worden dat er nog een snelkoppelingstuk moest gekozen worden om de aansluiting volledig te maken met de compressor

Goede service , snelle verzending.goede communicatie

Snelle levering, prijs en kwaliteit super

Super!

Wordt goed op de hoogte gehouden waar en wanneer is en geleverd word. Op tijd in huis wat zeker belangrijk is, andere sites roepen zsm maar vervolgens moet je er lang op wachten en dat is hier zeker niet het geval.

Super service l

Zaterdag besteld dinsdag in huis top

Super snelle levering en 100% top materiaal

Gereedschap goede kwaliteit en snelle levering, top.

Correcte levering, goed product

Correcte prijs en prima levering.. Perslucht Haspel van 20m al in gebruik, prima materiaal

Great !

Good product, excellent price, fast delivery.

Geweldig!

Juiste bestelling op het mooiste moment binnen. Net terug van vakantie en meteen in huis gekregen. Top product. Echt sterk. Meteen gestest wat een mooi spul.

snelle levering maar motorsteun moest ik aanpassen

De levering was bijzonder snel, echter de inrijsteun was niet geschikt voor een voorwiel van 19"dat is jammer en de draaibeugel is niet helemaal goed op positie want de beugel waar het wiel in kantelt heeft veel weerstand waardoor de beugel beweegt op de las. Heb het zelf zo goed mogelijk gemaakt en de inrijbeugel voorop verplaatst zodat het voorwiel er wel in past. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om de aanpassing te maken, maar het zo mooi zijn als er een aanpassing set bij geleverd word of een vermelding "niet geschikt voor grote voorwielen.

Goede product omschrijving en snel geleverd

Snelle service, Hyundai multitool doet wat het moet doen

Had de hyundai mulititool besteld,omdat ik een muis onder me laminaat had. Dus eerst gaatje geboord in laminaat en met de multitool en hulpstukje invalzaag,ingezaagd,daarna de laminaatlat verwijderd en de nieuwe laminaatlat erin gelegd. Door het lichtgewicht multitool en fijne invalzaagje die hun werk deden,hoefde ik niet al het laminaat uit de slaapkamer te halen. Want daar zag ik erg tegenop. De klus is geklaard dank zij Hyundai Multitool....Top.

Super snel geleverd

Omschrijven klopte precies zeer te vreden

Duidelijke omschrijving & Snelle levering

Duidelijke omschrijving van product. Snelle verzending en goed te volgen

vakmanschap

mooie side met zowel kwaliteit als hebbedingetjes en snelle levering

Snelle levering conform verwachting.

Snelle levering conform bestellingen- duidelijk te volgen door regelmatige berichten.

Mooi product, snelle levering.

Snel geleverd en een mooi product.

Beste winkel

Snell levering kwaliteit

Topper!!!

Zeer snel geleverd, en de prijs is top! Kwaliteit voldoet aan mijn eisen. Tot de volgende bestelling ;)

Makkelijke zoeksite!

Het bestellen verliep soepel en de kwaliteit van de homokineet trekker is zeer goed en van zware kwaliteit.

4x Prachtig product geleverd gekregen met een zeer snelle service

Ik ben een nieuwe tevreden klant geworden bij HBM omdat ik zeer mooie producten heb gekregen voor een zeer nette prijs en daar ben ik zeer content mee. Eveneens mijn vriendin voor wie ik er 2 moest nabestellen. In totaal 4 prachtige bouwlampen gekregen, waarvoor dank! Groeten Bob

Super!

Snelle service Goede producten!

Goede en snelle service

Het kopen van producten in de webshop gaat makkelijk. Ook is er een snelle levering.

Duidelijke product omschrijving. Snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht