Gewoon doen bij HBM

Het is altijd weer spannend als je nog geen online aankopen hebt gedaan met een organisatie. Dit was voor mij de eerste keer bij HBM en ok moet zeggen daar ga ik volgende keer weer naar terug. Na bestellen prima op de hoogte gehouden en binnen twee dagen in huis. Ik zeg uit ervaring; gewoon doen !

Snelle levering en een goed product

Simpelweg goed!

Prima prijs/prestatie verhouding en snelle levering: een goede combi!

Uitmuntend

Makkelijk bestellen Snel afgehandeld Top bezorging Ik zou niet-weten wat er verbeterd zou kunnen worden. Keep the good job!

Snelle en correcte levering

Zeker aan te bevelen

Bestelprocedure is duidelijk, opvolging is correct, precies wat je verwacht op elk gebied.

Zoals een moderne webshop hoort te zijn. Goede communicatie, bestelprocedure, kwaliteit naar prijs, koppeling met afhandeling en communicatie bezorgfaciliteit is hetzelfde. Het gaat naadloos in elkaar over.

goede prijs kwaliteit verhouding

het gereedschap besteld en 3 dagen later in Frankrijk thuis bezorgd. Perfecte prijs en een juiste kwaliteit.

Goede banden reparatie set

Ik heb het al een keer gebruikt ik heb de band er goed mee kunnen maken.

Ben meer dan tevreden

Voor weinig geld goede kwaliteit ontvangen en snel geleverd.

Altijd scherpe prijs

Scherpe prijs en snel geleverd

Snelle levering

Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Betere kwaliteit dan de prijs doet vermoeden, overzichtelijke website. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Is geleverd zoals aangekondigd.

Werkt perfect zoals ik verwacht had.

Goede service en levering

Snelle levering en goede service, ook van de transporteur.

zeer goede service

zeer goede en super snelle service en goed product

Gereedschapswagen 100% mooi geleverd. Was goed verpakt. Mooi & stevig produkt Chauffeur optijd niets was te veel.

klanten service kan beter

• De draaibank is van zeer goede kwaliteit voor zijn prijsklasse ik heb de snel wissel houder er bij gekocht die jullie mij aan hebben geraden (dixon M) maar die is spijtig genoeg niet correct , het past er op maar als ik beitels wil gebruiken van 16mm zitten al mijn beitels boven het center punt dus moet ik van al mijn beitels 3 mm aan de onder kant afdoen zodat ik mijn beitels op het center kan afstellen • De afmetingen die jullie opgeven van de ladekast Artikelnummer: 3441 zijn ook niet correct • De ophaling is zeer goed verlopen en vooral corona proof

Veelzijdig en vlot geleverd en nog degelijk ook.

Snel geleverd en degelijk spul voor een betaalbare prijs.

Goede producten, mooie prijzen, snelle levering en geweldige service.

Gewoonweg Top !

Snelle levering goed verpakt en goede kwaliteit.

Zeer goed gereedschap koffer

Gereedschapskoffer was in de aanbieding voor 180 euro verwacht niet veel van maar toen het binnen kwam was het zeer goede kwaliteit.

Kwalitatief goed materiaal. Mis alleen een gebruiksaanwijzing

Snelle levering, goede kwaliteit van producten

Bestellen,communicatie en gereedschap dikke prima maaaar graag in 1 box ipv twee

Zoals ik al vermelde in de koptekst alles dikke prima. Maaaaar de volgende keer graag niet in 2 dozen versturen maar verzamelen en dan graag in 1 zending. Dit ivm kosten besparing en het milieu!!!!!

Mooie produkten snel geleverd

Mooie produkten snel geleverd