Top kwaliteit voor een zeer goede prijs

Toevallig op de site terecht gekomen tijdens het vergelijken van prijzen. Ondertussen al verschillende gereedschappen gekocht en nog steeds zeer tevreden.

Heel nuttige fietslift.

Nu hoeft ik mijn zware e-bike niet meer op te heffen met de hand.Om hem te herstellen of om onderhoud te doen van mijn fietsen. Nu heb ik handige fietslift.

Snelle en juiste levering, meteen in gebruik genomen! Komt binnenkort een volgende bestelling ben uiterst tevreden over de prijs kwaliteits verhouding!!!

Lekker snel thuis afgeleverd

Artikel snel gevonden met duidelijke uitleg voor juiste gebruik.

perfect

Makkelijk te bestellen goede track en trace altijd een reactie bij vragen. TIP Maak van te veren of bij aflevering duidelijk wanneer het een deel levering is

Helemaal naar wens!

Perfect verlopen bestelling. Na bestelling direct bestelbevestiging ontvangen. Dag erna, verzendbevestiging ontvangen. Nog een dag erna: bestelling ontvangen. In twee delen, net zoals vooraf aangegeven. Zeer tevreden over de producten. In eerste instantie een beetje angstig (kan dit kwaliteit zijn voor die prijs?) maar helemaal tevreden over de ontvangen producten. Dit was mijn eerste bestelling bij HBM maar er volgen er vast nog. Top!!!

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heb mijn gereedschapskist online besteld en ben hem zelf gaan afhalen. Nog even door de winkel gegaan voor nog wat extra gereedschap. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Verder ben ik zeer tevreden van mijn aankoop. Kan het zeker aanraden.

Snelle levering en een mega goed product! Helemaal tevreden

Degelijk bedrijf waarop je kan rekenen

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen en zeer correct.

Snel Geleverd !

Artikel werkt perfect!! Zowel de levering als de snelheid van de bestelling was inorde! Top Service!!!

snelle levering - goede kwaliteit

Snelle levering van de bestelde produkten. Zeer goede prijs - kwaliteitverhouding. Zeer complete set ! Zeer tevreden !!!

Snelle leverinven goede service

Duidelijke website en ik vind het prettig dat het snel geleverd kan worden

Goed materiaal en snel geleverd

Goed materiaal veel keus en snel geleverd de laatste keer veel 220 en 380 haspels. Voor onze events noodzakelijk want “VanRip events and the Party starts !” moeten we dan ook waar maken

Snelle levering, goede service!

Fijne website, goede ondersteuning.

Goede kwaliteit en service

Makkelijk te bestellen word goed op de hoogte gehouden als de bestelling onderweg snelle levering en goede kwaliteit top

Snelle levering en een goed product. Ga zo door HMB!!!!

Snelle levering duidelijke website. Hartstikke tevreden over het product.

Snel , goed en correct

Meermaals besteld bij HBM en super tevreden . Aangezien ik nog meer ga bestellen kan ik alleen maar tevreden zijn.

Makkelijke webshop. Goed te filteren voor gebruiksgemak. Snelle levering

Fantastisch gereedschap en onwijs goede klantvriendelijkheid

Ik ben laatst in de winkel geweest en iedereen die ik daar om advies vroeg. Deed zijn stinkende best om keihard voor me te lopen en adviezen te geven. Onwijs bedankt voor het leuke bezoek!! En er gaan er zeker nog vele volgen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Voor de hobbyist is het ideaal, het is niet het beste van het beste maar dat mag je ook niet verwachten voor de prijs. Super bedrijf

van A tot Z perfekt !

vanaf mijn bestelling,waarvan ik direct de ontvangstmelding kreeg,en vervolgens de verwerkingsupdates van de bestelling , tot en met het heel correct afleveren van mijn spullen.

Als nieuwe klant direct uitstekend geholpen

Jullie maken je belofte waar. Ik heb alles sneller ontvangen dan verwacht en dat ondanks de drukte voor de maand december.

goed ontvangen

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

HBM levert perfect op tijd voor een schappelijke prijs en goede kwaliteit!

De eerste plek waar ik kijk voor gereedschap en onderdelen.

Zodra ik iets nodig heb kijk ik eerst bij HBM of zij het hebben omdat ik weet dat ik hier altijd goed zit.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht