Super snel geleverd en een van goede kwaliteit stuk gereedschap tegen een schappelijke prijs

Dacht in eerste instantie dat het een geintje was. Een accu tol 20 volt voor nog geen €100 in een kist met diverse bitjes en boren. Uit geprobeerd bij binnen komst blijkt de boortol knap sterk te zijn. Ben er heel te vrede mee.

Zoals het hoort

Artikel besteld snel geleverd. Gunstige prijs

Geleverd naar verwachting

Besteld en je word mooi op de hoogte gehouden. En het komt mooi beschermd aangeleverd!!

Snelle levering

Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd.

Top quality low prices

Top quality, low prices and fast delivery. Big assortment of tools and materials for you home, car, garden and much more.

Snelle levering

Mooi product voor een correcte prijs

Prima prima product voor weinig

Snelle levering en waar voor je geld

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Goede service snelle verzending.

Geweldige site en betrouwbare artikelen

Ik heb zeer goede ervaringen met HBM. De spullen die ik daar heb gekocht zijn erg duurzaam en de prijzen laag. Als ik een tipje mag geven: Wellicht bij bestellingen boven €100 geen verzendkosten berekenen zoals de meeste webshops boven een bepaald bedrag doen.

Je krijgt waarvoor je betaals of zelf meer.

Tot op heden diverse producten besteld bij HBM. Je krijgt waarvoor je betaald of zelf meer. Er zijn gewoon producten bij waarbij de kwaliteit voldoet boven verwachting als je het met andere leveranciers vergelijkt betreffende prijs en kwaliteit. Daarnaast is bijv. de HBM Foam Anti Slip Mat op Rol behalve geschikt voor de gereedschap kist of werkbank ook uitermate geschikt om binnen in bijv. de keukenkasten of badkamerkasten te gebruiken.

Goede snelle levering

Geeft goed aan wanneer de bestelling geleverd wordt. Van ons een 10!

uitstekend

Compressor is idd veel stiller dan een traditionele. En dat werkt natuurlijk veel lekkerder. Slang is zeer robuust, gewoon een dik rubber ding die zal het wel even volhouden. Prima aankoop voor scherpe prijs op deze manier.

Een superfirma!

Fijne produkten voor een goede prijs.

100% correct

Snelle levering, geheel volgens verwachting

Vlot en snelle zuivere

Uitstekende kwaliteit

De kast is van goede kwaliteit, echt stevig en degelijk. De handleiding die erbij zat was echter wel echt om te janken, we zijn meer dan 3 dagen bezig geweest om alles in elkaar te zetten omdat de informatie en plaatjes in de handleiding allesbehalve behulpzaam waren.

Tsja....je besteld iets en je krijgt iets.

Mijn product (een laminaat knippper) was gewoon in voorraad en was net voor het weekend besteld en maandag had ik dat ding.Ik kan er geen spannender verhaal van maken.

Snel geleverd top

Zeer vlot donderdag besteld en zaterdag geleverd

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding

Nette en snelle afhandeling. Duidelijke site.

Snelle en duidelijke manier van handelen. Overzichtelijke site met veel en de juiste producten met verschillende prijzen.

HBM-Machines een prima bedrijf

Het door mij bestelde stuk gereedschap (fusee kogel trekker) is van zeer goede kwaliteit. HBM-Machines een goed bedrijf met snelle levering en gunstige prijzen. Kortom een aanrader.

Correcte, snelle levering en niet duur

Prima service.

Prima service en follow-up totdat het probleem is opgelost.

Zeer goed gereedschap en andere materialen .

Snelle levering . Scherpe prijzen , vriendelijke klantenservice . Top

Grote Esch 1010