Bon materiel

Service sérieux et prix assez attractifs. Merci

Geweldige service

Service is geweldig. Had een defect artikel. Deze is heel snel opnieuw verzonden.

Goeie service, goeie uitleg en snelle reactie

Goeie service, goeie uitleg, snelle levering en snelle reactie op vragen. Mensen daar denken niet alleen in een verdienpatroon maar in een servicepatroon, waar vind je dit nog tegenwoordig, ga zo door !

Geod en snel bezorgd

Ik had bij HBM een pottenboor besteld deze was snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting. bestel de volgende weer ik heb een goede ervaring met HMB

ik heb gekregen wat ik heb besteld, geweldig.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld, geweldig. HBM heeft al mijn verwachtingen waargemaakt. Ik zal deze geweldige service nooit vergeten.

Netjes volgens afspraak

Via email getipt dat artikel weer op voorraad was en na de bestelling is alles netjes en snel geleverd.

Goede producten en dienstverlening, tegen heel concurrerende prijzen.

Bestelde een autoaccutester, werkt perfect en was werkelijk goedkoop en toch solide van bouw. Goed verpakt, snel geleverd - en met goede beschrijving. Klant dus heel tevreden.

Lage prijzen hoge kwaliteit

Veel assortiment en snel geleverd

Top service!

Snel geleverd en exact wat ik zocht

Prima bedrijf

Goede prijs en snelle levering, wat wil je nog meer. Wij zijn tevreden.

Luchtkasteel

Grote klasse Goed product Snel geleverd

snel en goed, meer hoeft dat niet te zijn

snel en goed, meer hoeft dat niet te zijn

Topbedrijf goede kwaliteit en snelle levering!

Topbedrijf goede kwaliteit en snelle levering!

snel geleverd voor een goede prijs.

Onderdeel werd keurig op tijd geleverd, voor zover we nu kunnen beoordelen kwaliteit voor een goede prijs.

Tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle correcte levering goede prijs kwaliteit

Goede snelle service correct goede prijs kwaliteit

Mijn ervaring met HBM is geweldig.

Ik heb zeer goede ervaringen met HBM de gereedschappen welke in hun collectie zitten zijn betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Duidelijke , overzichtelijke en snelle service. Voor mij is HBM zeker mijn online toolstore!

Goede en snelle service

Goede en snelle levering

Groot assortiment en duidelijk beschreven. Snelheid vd levering zou de volgende dag moeten kunnen, dat is zeker in deze tijd een must.

EXCELLENT

Bonjour commande très rapide ,excellente bon rapport qualité / prix si j'ai besoin je recommande sans soucis ,je recommande ce site

Het klopt als een bus!

Prijs technisch en kwalitatief goede materialen. Geleverd zoals beschreven en keurig te volgen. De order kwam in 2 pakketten en dit werd keurig aangegeven tijdens beiden leveringen. Dat zouden er meer moeten doen! Helemaal tevreden .

Prima motor steun

Waar voor het geld. Ding is gewoon oké.

Kwaliteit voor lage prijs !

Als altijd prima prijs-kwaliteit verhouding en zeer snel geleverd .

Fantastisch

Aangevraagd of mijn bestelling met spoed verzonden kon worden. Direct alles in orde gemaakt en per omgaande ontvangen. Grote klasse!! Dank! Gerrit de Winter Tokkenspel

Top kwaliteit

De kwaliteit voldoet geheel aan mijn verwachting, ziet er prima uit. zo'n kwaliteit had ik niet verwacht.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht