Goed gereedschap voor een correcte prijs

Alles mooi ontvangen, bij hbm heb ik gevoel dat ik goed gereedschap kan kopen tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden van

Professioneel

Snelle levering , duidelijke communicatie ook als er iets verkeerd geleverd is word het op een proffesionele manier opgelost. Top ,thumbs up !

Niet blij, maar super blij !

Snelle levering, goed product. Oftewel top service

Goed gereedschap, goede prijs, uitstekende service

Duidelijk en overzichtelijk, geleverd zoals het hoort.

Snelle levering, duidelijke website

Het is een fijne webwinkel met een duidelijke structuur. De bestelling was binnen 2 dagen binnen. De winkel heeft een groot assortiment en het gebruik van een verlanglijst is ideaal. Zo kan je op een rustig moment alvast nadenken wat je op termijn nodig verwacht te hebben maar nog niet direct wilt verzenden. Of bijv. als je een klein dingetje nog niet wilt bestellen omdat de verzendkosten hoger dan de artikelprijs is. Al diverse malen besteld en zal zeker nog vaker hier terugkomen.

Top service!

Duidelijke omschrijving van het product. Erg fijn dat de werkbank in hoogte te verstellen is, dus ook voor de langere mensen fijn om aan te werken (geen pijnlijke rug meer!).

Rapport des produit qualité/prix très corrects

Découverte des produits HBM-machines par internet en cherchant des pièces introuvables ailleurs pour mes machines . Contacts avec les vendeurs et expéditeurs pour les souhaits de la livraison . Livraison dans les délais convenus , marchandises correspondent aux attentes .

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Duidelijke site, makkelijk bestellen en goede levering van mooi product

Goed producten, uitstekend klantenservice

Artiekelen waren snel en op tijd gestuurd. En toen ik een retour nodig had, was dat binnen enkele minuten geregeld. Top!!

Snelle goede levering. Product is precies wat ik er van verwachte

Prima machine

De eerste indruk is een prima machine, als deze aanslaat is hij zo stil dat ik naast de machine gewoon kan bellen.

Snelle levering en goede kwaliteit voor de juiste prijs

Fijne webwinkel, Snelle levering en goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Is oké

Snelle levering, goede producten, vertrouwd leverancier, ook bij terug levering snel reactie en terug betalingen. Ben zeer tevreden.

Correcte levering, snel en in perfecte staat

Perfecte winkel.

snel en goed geregeld

hallo prima gegaan snel verstuurd snel aangekomen netjes afgehandeld zeker voor herhaling vatbaar :-)

Goed en goedkoop

Snel en lekker makkelijk

Voordelige maar kwalitatief goede producten

Ik ben altijd zeer te spreken over het aanbod van HBM. Verzending gebeurd ook altijd keurig netjes. Als ik gereedschappen zoek, dan kijk ik eerst op HBM

Prima producten voor de prijs

Goede ervaring alleen jammer dat het altijd langer duurt als bij andere webshops. Als je de klus nog niet gestart bent is dit een prima webshop. Zit je midden in een klus moet je wel overwegen of je 3 tot 4 dagen kan wachten. Voor de rest een prima bedrijf

Snelle levering

Goed verpakt mooi product en niet duur

Geweldig apparaat

Bestelling snel verwerkt, snel geleverd en geheel naar verwachting geïnstalleerd.

er wordt gedaan wat beloofd wordt!

Jullie doen wat jullie op de website beloven en dat is niet altijd vanzelfsprekend!

Fantastisch

Alles is weer prima gegaan. Producten lijken van hoge kwaliteit. Enig minpunt is relatief hoge verzendkosten.

Zeer tevreden met aankoop.

Eerste bestelling foutgelopen door mislopen van betaling. Werd snel rechtgezet. Volgende bestelling alles vlot verlopen. Tevreden met aankoop. Tot nu toe, prima kwaliteit, meer dan ik verwacht had eigenlijk.

Geweldig!

De levering was zeer netje Zeer correct

Fantastic

Great welder