Prima handling!!!

Goede communicatie over de gang van zaken en snelle levering van het artikel.

Duidelijke informatie, goede kwaliteit en snelle levering

Via Google bij HBM uitgekomen. Prijs kwaliteit was ok. Vrijdag besteld en Maandag in huis. Helemaal top!!!

op tijd geleverd

prijs kwaliteit verhouding prima.

Goed product geleverd

Goed product snelle levering. Erg in orde

Keurige afhandeling.

Snelle en keurige afhandeling van de bestelde waren.

super

goed spul fatsoenlijke prijzen en snelle verzending

Prima polijstmachine

Snelle levering. Prima polijstmachine, doet wat hij doen moet. Ik ben er heel blij mee.

Wereldbedrijf! Gewoon de volgende dag in huis. Meer kan je niet verwachten!!

De prijzen zijn goed en de producten uitstekend

Ik bestel vaker bij HBM, de producten zijn altijd als omschreven en van goede kwaliteit. Als ik iets nodig heb voor het werk, kijk ik eerst altijd op HBM.nl , ze hebben bijna alles mbt techniek.

Geweldige ervaring, volgende keer weer!

Ik was op zoek naar een glasdrager voor het uittillen van een schuifpui. Flink afmeting en lekker zwaar. Twee maal een uitvoering met drie zuignappen. Het werk moest snel uitgevoerd worden omdat het nogal schuurde en piepte tijdens openen en dicht doen van de pui. Makkelijk besteld via de HBM site en snel geleverd. Twee dagen later werden de doosjes afgeleverd. Geweldig! Ondertussen is de schuifpui gerepareerd en rolt weer als een zonnetje. Met de zuignappen was het easy om de pui er uit te tillen.

Keurig op tijd geleverd, prima apparaat

Prima!

Goede prijzen en een snelle levering! Aanrader voor iedereen!

Betrouwbare firma met uitstekende kwaliteit prijs verhouding

Meerdere malen gereedschap en assecoires besteld. Komt altijd goed verpakt aan. Prijzen zijn zeer redelijk.

Duidelijke website, goede service

Al een aantal bestellingen geplaatst, breed assortiment voor de beginnend en ervaren klusser. Prijs kwaliteit is prima. Pakketjes kwamen op tijd en compleet aan.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit HBM bij favorieten opgeslagen.

Geweldige Service!

Het product dat ik had besteld werd helaas geleverd met een gebroken manometer. Bij het contacteren van HBM machines hebben zij meteen een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten. Snelle en vriendelijke service!

Perfect!

In three deliveries but on Time!

Fijn set

Het is een fijn en degelijk set dat ze het voor die prijs kunnen maken Echt een aan rader

Snelle, nette levering.

Ik wist niet goed wat ik bestelde, omdat het een gevraagd verjaardagscadeau (een motorsteun) voor een schoonzoon was. Het was mooi op tijd en geheel naar verwachting van het feestvarken. Het geheel was beschermd verpakt en de kleinkinderen hebben hier nog met veel plezier mee gespeeld.

prima services

goede site om te bestellen snelle levering

Snelle levering

Al regelmatig bestellingen geplaatst via HBM. Steeds tevreden van de kwaliteit en de snelle leveringen.

Dik in orde

Bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, materiaal was in orde. Over het algemeen tevreden.

Top service

Had het een dag eerder in huis en prijs kwaliteit is top

Super materiaal voor heel scherpe prijs

Perfect materiaal voor de prijs !!! Ga me al reserve bestellen want zal veel gebruikt worden

Snelle levering top zaak

Grote Esch 1010