Vlot en alles zoals verwacht

Machine voldoet aan onze verwachtingen, levering ging vlot, gewoon goed!

Sneller dan de Kerstman

Goede producten en snelle, betrouwbare levering. HBM is een aanrader.

Snelle levering duidelijke site voor te bestellen

Goeie zaak

Vandaag weer bij HBM geweest ! Goeie zaak met genoeg gereedschappen ! Hier hebben ze echt alles ! Vriendelijk personeel en goede koffie !

Top bedrijf

Snelle afhandeling en super fijne klantenservice.

Alles in één.

Perfecte koffer om thuis allerlei klussen te doen. Altijd het nodige gereedschap bij de hand mooi opgeborgen in een hardcase. Enorm snelle levering. Vandaag besteld en 2 dagen later geleverd aan mijn deur in België.

Goed materiaal, mooie verzameling en snelle levering

Mijn zoon had graag een gereedschapskist. Deze wat hij nu van HBM heeft is erg volledig en handig in trolley vorm. De gereedschappen zien er mooi en degelijk uit en de snelle levering was super fijn.

Super goed gereedschap

De bestelling werd goed verpakt geleverd. Het belangrijkste is dat het materiaal degelijk is.

Eerste indruk, verrassend mooi spul

Na toch wel wat twijfelen een boorkop en verfspuit van eigen merk HBM aangeschaft. Mijn eerste indruk is zeer goed, maar zeker boven verwachting.

Prima levering, allemaal snel gegaan. Uitstekend kerstcadeau voor mijn hard werkende vader kunnen scoren!

Prima service, prima kwaliteit tegen goede prijs.

Ik heb voor mijn twee kinderen een rolkoffer met basisgereedschap gekocht. Handig nu ze zelfstandig zijn gaan wonen. De bestelling werd keurig op tijd geleverd. Het koffer bevat degelijk gereedschap en is voorzien van alles wat je als zelfstandig wonende nodig zou kunnen kunnen hebben. En.. mocht het toch nog misgaan met klussen, dan zit er ook een lijmpistool bij. Ik kan het elke ouder als cadeau aanraden voor je kind dat op zichzelf gaat wonen.

M.M Hebel

snelle levering, product zonder gebreken, goede productkwaliteit

Perfecte laspost - scherpe prijs!

Exact wat ik nodig had. Heb even veel terug betaald gekregen van de koperschrootprijs van oude post als ik voor de nieuwe betaald heb. Topdeal !

Snel geleverd en volgens verwachting

Prijs kwaliteit zoals je mag verwachten. Snel geleverd en heel goed ingepakt vooral heel strak en niet van die rare grote dozen!

Perfecte levering + producten

Voor mijn vader een slagschroevendraaier set gehaald voor kerst. Het was een erg snelle levering, goede kwaliteit en goede service. Mijn vader was weer helemaal tevreden en blij met het cadeau, heb hem in jaren niet zo tevreden gezien met een kerst cadeau! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Applaus voor deze online aanbieder

- Gebruiksvriendelijke website - snelle levering - geen onnodige tussen-mailtjes - duidelijke gebruiksaanwijzing

zoals afgesproken

Uiterst correcte webwinkel en levering volledig volgens afspraak. Als het goed is mag het ook gezegd worden.

Snel en goed!

De laatste 2 jaar bestel ik regelmatig voor mijn bijberoep bij HBM. Altijd degelijk grief en meestal binnen de 2 werkdagen thuis geleverd. Ben al 2x vna België naar de winkel geweest. Dit is echt een daguitstap!

Toppie, fijne werkbank! Verwacht geen Sortimo, maar daar is de prijs ook naar :-)

Zou nog toffer zijn als grote artikelen direct meegenomen kunnen worden, maar op zich begrijpelijk dat dit niet kan bij zo’n groot bedrijf. Kom hier graag !

Snelle levering van het bestelde

Vanaf een goede side snel je benodigde onderdeel te kiezen waarna na betaling de bestelling zeer snel wordt uitgeleverd, dus alles was perfect

Hartstikke goed

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Voldoet helemaal aan mijn verwachting

De gaten boor werkt heel goed, zo s dit lekker werken.

Groot aanbod, scherp geprijsd…… goede service

Bij iedere bestelling wordt ik ook na verkoop steeds goed geholpen!

Onlangs was er iets niet beschikbaar van mijn betaalde bestelling, Daarvoor kreeg ik een compensatie bon met koop tegoed. Steeds tevreden bij iedere bestelling.

snel en correcte levering

Sneller dan verwacht geleverd, product voldoet uitstekend.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht