Duidelijk en correct.

Bestelling op de aangewezen dag binnen gekregen, kwaliteit was als verwacht, alles precies zoals ik had verwacht.

top

nooit verwacht kwaliteit voor een goeie prijs

top

supersnel geleverd

Goed ,compleet en snel geleverd

HBM is een fijne zaak om je gereedschap te bestellen.product omschrijving is compleet en duidelijk.

Goede prijs, snelle en goede levering.

Veel keus prijs is echt aantrekkelijk houden je goed op de hoogte omtrent levering kortom topzaak!.

In de geleverde doos was een onderdeel niet aanwezig. Na contact is er een nieuwe doos geleverd met het missende onderdeel. Super.

Super goede en snelle levering

Alles ging perfect. Alleen zit je na de levering met verpakkingsmateriaal dat je kwijt moet. Maar dat is niet anders mogelijk.

Top service!

Levering van bestelde producten in een uitdrukkelijk tempo. Super kwaliteit gereedschap. Ik raad iedereen zeker aan.

Helemaal prima

Alles ging goed, zowel bestellen als levering. Jammer dat op de doos niet precies stond wat er in zat.

Goed eb betrouwbaar

Een aantal bestellingen gedaan en altijd jeurig en verzorgd geleverd. Prij en kwaliteit in balans. Dus gewoon goed.

Word goed geholpen bij vragen over materiaal en wat voor mij het best passend is voor mijn doeleinden Ik bestel hier zeker vaker Top

Snelle levering

Onlangs een steekwagentje besteld. Goed product met een prettige prijs en een snelle levering! Helemaal top!

Kwaliteit, juiste prijs afspraak = afspraak

Zeer goede ervaringen, meerdere machines afgenomen. Levering zoals beloofd!

Goed product, betere prijs.

Mijn bestelling kwam mooi op tijd binnen. Producten zijn degelijk en scherp geprijsd. Ik kom weer terug!

Ik ben er blij mee!

Netjes op de hoogte gehouden van de levering. Werkbank voor de deur geleverd en zonder schade. Eenvoudig uitgepakt en afgemonteerd. Kan zeer veel gereedschap hierin kwijt, ben er heel blij mee.

Super snelle levering, kon meteen aan de slag.

Ik bestel vaker bij HBM, goed materiaal en goede kwaliteit. Momenteel bezig met een flinke verbouwing en dan kom je snel iets tekort dus even snel online en HBM levert het tot nu toe de volgende dag. En alles voor een mooie eerlijke prijs.

Snelle levering. Mooi product

Top service

Professioneel materiaal en een goede en snelle levering ban de goederen. Een echte aanrader!

Binnen 48 uur in huis

Een flitsende afwikkeling van mijn bestelling. Binnen 48 uur erd het bestelde bij mij afgeleverd. Ondertussen werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van de status van afwikkkeling.

Bestelling volledig zoals ik verlangde.

Alles is verlopen zoals gewenst met de bestelling en aflevering . Het bestelde materiaal beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen ! Topservice !

uitstekend

correcte levering en afhandeling

ALLES VERLOPEN NAAR WENS

Ik ben heel tevreden van jullie online service. In enkele muisklikken waren mijn goederen besteld, na een bevestigingsmail van jullie wist is zeker dat alles goed doorgekomen was en enkele dagen later stonden de bestelde onderdelen bij mij thuis. Bedankt daarvoor. Mvg Ivan

Super +

Geweldige back Office met advies en verkoop. Zeker een aanrader