Zeer goede communicatie en levering van product . Enige minpunt koppeling past niet op mijn machines. Veranderd en alles werkt naar behoren.

Snelle verzending

Goede producten tegen scherpe prijzen. Alles snel verstuurd en binnen. Top.

Waar voor je geld

Snelle levering, zondag besteld maandag in huis. Prima set voor thuisgebruik.

Une des meilleurs expérience d'achat de matériel

matériel spécial que je ne trouve pas facilement en Belgique a des prix imbattables même en comptant les frais de port pratiquement 50% moins cher !!! Je suis un client conquis . Livraison rapide par poste NL coli reçu le dimanche ,SUPERRRRRRR.

snelle levering

snelle levering goede prijs kwaliteit

Goeie kwalitatieve producten!

Top ervaring

super fijne machine en snel geleverd

fijn ding snelle levering

Geweldig en goedkoop

Altijd korekt en heel goede service en snelle levering

Makkelijk besteld, snel in huis, zeer tevreden over het product

Besteld = HBM 225 mm Wand en Plafondschuurmachine - 750 Watt Met LED Lamp Zaterdagmiddag besteld, dinsdag (begin) middag al in huis. Zeer tevreden met de aankoop.

Goede afhandeling , ook na kapot toestel!

Het eerst bestelde toestel was jammer genoeg bij levering stuk! Geen piepschuim bescherming in de doos (ook niet bij de tweede trouwens) Hierdoor waarschijnlijk tijdens het behandelen stuk gegaan. Na contact onmiddellijk reactie gekregen dat er een nieuw toestel zou opgezonden worden. Twee dagen later was het andere toestel aan de deur. Mooie service ( beschadiging onderweg kan altijd uiteraard!)

Bestelling conform aangegeven

Duidelijke website. Bestelling makkelijk te volgen en levering conform aangegeven.

Snel ontvangen zoals beschreven

Voor een mooi prijsje

Ik heb het een paar keer gebruikt en tot op heden gaat het goed Of het lang mee gaat kan je niet verwachten De tijd zal het leren

Zeer snel geleverd

Eenvoudig te bestellen goede service Apparaat werkt pima zeer tevreden

Goede communicatie, correcte en snelle levering!

Prima gecommuniceerd over levering. Ogenschijnlijk een prima product.

Geweldige ervaring

Goed spul voor lage prijs, je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in de bestelling en verzending en het is snel in huis.

Uitstekend geregeld met snelle levering

Kwaliteit product zoals gewend prima, snelle levering. Gewoon goed.

Snel, goed, kwalitatief en goed verpakt.

Zie hier boven

Prima afhandeling van de bestelling en correct geleverd

Fijne website en goede informatie per mail over de levering

Snel en goed geleverd

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd, netjes verpakt en goed gecommuniceerd. Top, ik bestel zeker weer.

Juist en optijd afgeleverd

Komt afspraken na. Juiste product netjes op tijd afgeleverd. Terrasverwarmer doet het goed. Afstandbediening ook, maar wel goed op de verwarmer richten, anderd doet ie het niet

Doen beter dan ze beloven

Hier een rol Stucloper besteld, levertijd was een goede week volgens de site. Kreeg het vervolgens 3 dagen later al in huis!

bijna perfect

Het aangekochte materiaal is volledig zoal verwacht, jammer dat de leveringsdienst toch een steekje liet vallen en een dag te laat leverde. We hadden nochtans pas levering na 3 dagen gevraagd wat ons zeker haalbaar leek.

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes verpakt.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht