Snel geleverd!

Pakket is snel geleverd! Goed op de hoogte gehouden door hbm, ik zal hier vaker bestellen.

Goed materieel aan eerlijke prijs

Alleen de verpakking was niet zo stevig voor het zware materiaal! Heb dit gemeld en heb daar direct antwoord op gekregen en gaan het euvel verhelpen, dat is top.

Prima gereedschap voor een goed prijs, snel geleverd

Enige puntje is dat de bestelling soms in 2 dozen komt, waarvan in een van die 2 dozen een kleinigheidje zit van een paar euro. Dat moet toch handiger kunnen

Snel en goed verpakt .perfect

Snel geleverd en goed verpakt en het juiste product. Super!!!!

vlotte levering en prachtige machine.

vlot geleverd volgens de vermelding op de site.

Hoge kwaliteit die snel is geleverd

Ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de bezorging. Zeer snelle en goede info over de voortgang van de levering.

Alles uitstekend!!

enorm assortiment en uitstekende service

Mooi en handig gereedschap voor een schappelijke prijs, vandaag besteld en overmorgen is huis, wat wil je nog meer?

Bestelling correct en snel gekregen!

Artikelen waren goed verpakt en snel geleverd.

Prima materiaal en op tijd geleverd zoals beloofd.

geweldig

Snelle service , machine goed verpakt , doet wat het moet doen , super prijs .

Snelle levering en korecte afhandeling

Super mooie stabiele telescoop stang met borstel voor een super prijs

uitstekende service

Ik ben al jaren klant maar nu bij deze levering was er iets mis gegaan, maar HBM heeft dit onmiddellijk recht gezet. Dat geeft veel vertrouwen als klant. Doe zo verder

Producten voldoen volledig aan de verwachting en snel geleverd!

Zoals altijd zeer snel geleverd en goede kwaliteit producten. De prijzen staan zeker goed in verhouding met de kwaliteit. Pluim!

Mooi product

Mooi product en goede levering hier zou ik zo weer wat bestellen

uitstekend !

Héél goede service, snelle levering , goede prijzen Kortom perfect

Proffesioneel

Voor de aankoop info gevraagd over koppeling aan mijn bestaande machine, volgende dag een aanvaardbaar antwoord en tips om verder te kunnen. Klasse

Snelle service en goeie kwaliteit

Al meermaals besteld en nog nooit tegengevallen

Zeer tevreden van HBM machines Een aanrader

Super snelle services

Heb bij hbm wat auto spulletjes gekocht en heb er totaal nog altijd geen spijt van gehad top kwaliteit en top service moest in 2 delen verzonden worden van 2 verschillende locaties maar mooi allemaal de dag erna aangekomen super blij mee en zal zeker bog wat tools hier kopen!

Goede & snelle service voor schappelijke prijzen

Ik bestel regelmatig bij HBM. Bestellingen worden vlot verzonden en vaak is de prijs lager dan bij andere webshops.

Uitstekende service!

Eerste bestelling en alles heel correct geleverd. Ook duidelijk wat je besteld en de werking ervan is zoals beschreven.

HBM is een top leverancier

De kwaliteit en service van HBM is zoals altijd super!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht