Vandaag besteld is morgen binnen.

Bij mijn bestelling kreeg ik een dag later het spul binnen zoals altijd.

Snelle levering

Snelle levering. Al verschillende artikelen hier aangekocht door mijn man. Alleen puntje wat wel jammer was is dat ik deze keer voor mijn man besteld had om als verrassing te geven met kerst. Maar het kwam zo aan met verzendzegel op de doos van artikel ipv in een andere doos eerst te doen. Weg verrassing want mijn man had pakketje aan de deur aangenomen. Verder alles goed gegaan.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Producten staan duidelijk omschreven en de levertijd is zoals gemeld snel.

Snel en keurig geregeld

Was op zoek naar een reiniging set voor mijn motor en wel op luchtdruk. Hier gevonden via het internet, snel geregeld en ontvangen.

Snelle levering

Super snelle levering. Helemaal top!

Normaal kom ik altijd in de winkel, super advies en service. Tegenwoordig bestel ik ook, groot assortiment en duidelijke website.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.

Goede en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en degelijk product

Ik was op zoek naar degelijk kruk. Ik was verbaasd over de goede kwaliteit voor relatief lage prijs.

geweldig

Ruim aanbod, prijs kwaliteit is goed en goede levering

Snelle levering, prima product

Het product is prima en de levering is snel. Ik blijf de verzendkosten erg jammer vinden. Ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag, de verzendkosten blijven. Wellicht kan daar verandering in gebracht worden.

Bestelling snel geleverd, en voldoet zeker naar mijn wensen! Ga in de toekomst zeker meer zaken doen...

goed product

Heb de wielbouten van mijn aanhanger kunnen loszetten nadat ik er een kruissleutel met 2 verlengingsbuizen op had gesloopt, had nooit verwacht dat het met dit toestelletje zou lukken. Top!

Goed en zoals omschreven

Goede service en zoals omschreven.

Supergoede service en snelle levering

Prettige site, goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Goede service, snelle en nette levering.

Wat een service, top !!!

Ongelooflijk dat er tegenwoordig nog zo'n service wordt geleverd. Ook al is de bestelling nog zo klein de service blijft gewoon top !!

Goede website, snelle levering.

duidelijke foto's op de website, voldoende informatie over de producten, producten zoals omschreven, snelle levering, betrouwbare website.

Top werkmateriaal aan scherpe prijzen.

Grote keuze aan divers materiaal gaande van professioneel tot zeer degelijk voor de doe-het-zelver. Snelle levering is mooi meegenomen.

Goede prijs - kwaliteit

1e aankoop. Goede prijs voor degelijke kwaliteit met snelle en correcte levering. Aanrader.

Kwaliteit voor een goede prijs

Voor de klussers onder ons een aanrader , hoogwaardige pruducten voor een mooie prijs

Snel en altijd goed!

Al twee keer besteld en 2x goed. Er komt nog veel meer op deze manier want de mancave is nog niet af!

Snel geholpen na problemen met levertijd

Ik kocht verschillende producten bij HBM. Ik kreeg 5 verschillende track and trace codes. Het was nogal onduidelijk welk pakket bij welke code hoorde. Dat vond ik nogal rommelig. Volgens postnl waren alle pakketjes bezorgd. Maar ik miste nog een product. Volgens een medewerker zou dit een dropshipping product zijn, die over 2 weken pas zo komen. Een dag later werd het product alsnog geleverd. Wel erg tevreden over mijn producten.

Toppie

Snelle en goede levering! Producten zoals omschreven

snelle levering en werkt naar verwachting

ik had mijn bestelling snel binnen. droger doet het goed. scheelt liters vocht in huis. nu geen last meer van plassen in de vensterbank.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht