Goede en vlotte levering

Makkelijk te bestellen en goede communicatie.

Heel goed, apparaatje wat ik had besteld was stuk, en kreeg zonder extra kosten een nieuwe toegestuurd, dat is pas service!

Snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service

Zeer tevreden over deze winkel. Niet alleen snelle levering en scherpe prijzen, maar ze verlenen ook uitstekende service. Ik had diverse gereedschappen besteld bij HBM machines, waarvan één set een productiefout bleek te hebben. Toen heb ik via de website het contactformulier ingevuld, en daarna namen ze vrij snel contact met me op en hebben dit uitstekend afgehandeld.

De goedkoopste en snel geleverd.

Bestelde product voldoet geheel aan verwachting. Niet perse direct de volgende dag geleverd maar wel binnen redelijke tijd.

Perfect, kan niet beter

De jongen die me hielp wist precies waar de goederen moesten geplaatst worden in de camionette, er stond namelijk al veel in en er was amper plaats, super. Tony J.

Goed !

Lage prijzen, snelle levering en hele goede kwaliteit ! Ben heel tevreden met mijn aankoop en hun service. Bedankt

Goed gereedschap voor een schappelijke prijs

Top gereedschap Van goede kwaliteit

GEWELDIG.

Zoek je iets en wil je het bestellen, ga naar HBM -Machines gegarandeerd dat ze het hebben. Voor hobby of professional, kijk bij HBM ze hebben het meestal.

Top geregeld!

Keurig op tijd, goede communicatie. En product als omschreven!

Transaction parfaite

De la commande jusqu'à la livraison, tout c'est très bien passé. Les objets achetés répondent totalement à mes attentes.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Een 100% tevreden klant

Ik was op zoek naar een kleine freesmachine en ben in de showroom in moordrecht op bezoek geweest. Daar stonden diverse freesmachines opgesteld en ik heb op mijn gemak alles kunnen bekijken heb duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Thuis alles overwogen en mijn keuze gemaakt en besteld. Info over de status van bezorgen netjes gekregen en de machine is goed/veilig verpakt bij mij thuis door de vervoerder afgeleverd. Dus kortom wat mij betreft een 100% tevreden klant.

Levering top ,Materiaal top ,

Netjes en correct.

Goede levering en spullen

Prima spul bij jullie

Sneller dan verwacht!

Snelle levering, producten voldoen aan de verwachtingen. Goed verpakt.

Werkt prima.

Schuurde prima. Ook de stof afzuiging doet het goed zolang je het apparaat vlak op de muur houdt. Bij hoekjes wordt het vacuüm minder doordat de stofkap dan niet geheel afsluit.

Prima leverancier!

Groot assortiment met kwaliteitsproducten. Met een overzichtelijk website, snelle levering van het bestelde. Waarbij je prima geïnformeerd wordt vanaf het bestelproces tot aan het moment van levering.

Prima website, supersnelle levering

De mensen van HBM denken met je mee. Bestellen gaat eenvoudig, levering is snel.

Alles perfect geleverd

Snel en vlotte levering

Vandaag besteld overmorgen geleverd

Prima spul voor mooie prijzen

Voor een mooie prijs spullen die prima zijn voor een hobbyist zoals ik.

Geweldig!

Er zijn geen woorden voor, gewoon weg prima!

Super tevreden

Erg tevreden met het product wat ik hebt besteld En de goede service

Ik had de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd, maar alles was zeer goed afgehandeld.

Ik spreek niet zo goed Nederlands, dus ik merkte niet dat automatisch het verkeerde adres was ingevoerd voor mijn bestelling. Nadat ik contact had opgenomen met HBM hebben ze het adres gecorrigeerd en mijn bestelling verzonden zodat ik het de volgende dag ontving.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht