prima uitstekend

alles netjes binnen de levertermijn

perfect en snel

de bestelling was heel vlug en perfecte levering

Top spul

Snel geleverd scherp geprijsd en goede kwaliteit

perfecte levering op tijd en stevig verpakt

de perfectie

Top product

Nette levering zoals vooraf afgesproken. Gereedschap ziet er top uit. Heb mijn werkplaats er compleet mee uitgerust ziet er top uit. Merkbaar kwaliteit

Snelle en perfecte levering. In één woord geweldig en een aanrader.

Hele fijne snelle service

Ik heb de Milwaukie 12 v accuboor bestelt. Eerst bij een andere site. Levertijd 5 weken! Hier was de boor echter in een aantal dagen beschikbaar. Super snelle service. Super product.

Geweldige winkel

Voor al mijn houtbewerking materiaal ga ik naar HBM machines

Super service

Super service, was een onderdeel stuk, deze kosteloos kunnen retourneren en werd direct een nieuwe opgestuurd!

top, en goede aanbiedingen !!!

Snelle levering

Het pakket was nog uitgebreider dan ik dacht

Het pakket met polijs schijven had ik snel in huis en was heel uitgebreid. Zeer tevreden!!

Mooi spul, mooie prijs

Hoewel de producten van HBM vaak de allergoedkoopste opties bieden voor gereedschap, is het gereedschap van zeer degelijke kwaliteit. Ik ben zeker van plan hier in de toekomst vaker in te slaan.

Top zaak

Super assortiment voor nette prijzen. En hele snelle bezorging

Doen we nog wel es weer

Keurig en snel afgehandeld, goed verpakt en kwalitatief uitstekend Eigen-Merk-product aan een mooi prijskaartje. Beslist niet de laatste bestelling geweest.

Top Weshop, Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Ja deze shop is toch een plaatje, we zien de goederen in no-time bij ons op de stoep verschijnen. Ga zo door en dank voor de prima service!

Prima geregeld.

Klein detail van de verwachtingen mbt een product wat ik niet had gekocht als ik het eerst had gezien.

Top service aan een top prijs.

Snelle levering en goede producten.

Goede en toch snelle levering .

Wat ik echter niet begrijp , kan ook bij Post nl liggen, 2 artikelen besteld en op 2 verschillende data geleverd

Trés bon

bon suivi de commande ,très rapide.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

snelle levering

top

Geleverd als afgesproken. Duidelijke info. Goede set. Dank je wel. Daarna verloopstukjes net zo goed. En nogmaals bedankt.

goede en snelle service

goede website met eindeloos assortiment . snelle en goede service excelent communicatie

Evaring met HBM is super goed.

HBM heeft een snelle en correcte levering. Men doet wat men zegt. Levering optijd

Goed en degelijke producten voor een eerlijke prijs

Snelle levering en de producten zijn degelijk. Eerlijke prijs en goede service

Top service!

Ruime keuze en correct geleverd

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht