Goed!

Goede website, makkelijk bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Meermaals besteld altijd snel en correct

Ik bestel laatse tijd alleen nog bij HBM enige shop waar naar mijn mening je snel en goed geholpen word

Vlot besteld, afgehandeld en geleverd! Super!!

Perfect , snelle levering

Weer perfecte levering , keurig op de hoogte gehouden van de leverdatum. En product zoals omschreven in productomschrijving.

alles compleet en op tijd geleverd

alles is compleet en op tijd geleverd en tegen een lage prijs. ik ben prima op de hoogte gehouden van het verzendproces en de Website is duidelijk en overzichtelijk.

Niets op aan te merken!

Snelle levering, ondanks het grote (en zware) pakket. Goed verpakt, zonder teveel te zijn. Geen beschadigingen, snel in elkaar en een hele blije man die alweer op zoek is naar aanvullingen op zijn nieuwe werkbank!

Super!

Hele fijne service

Erg tevreden

Zeer tevreden en ik vind het leuk dat de bestelling binnen 2-3 dagen voor de deur staat. Het beste !!!!!

uitstekend

snelle en correcte levering

Snel en goede kwaliteit!!!

Goed en snel geregeld

besteld. betaald op afgesproken tijd geleverd

helemaal top, uitstekend materiaal op tijd geleverd

10/10

Materialen besteld op 7 oktober voor het gebruikt in het buitenland. Twee dagen later heb ik een compleet bestelling thuis gekregen. Met heel veel blijheid heb ik het laten ophalen zoals gepland op de 10de oktober. Ik ben echt tevreden met het service.

Snelle levering en degelijk materiaal

Snelle levering en degelijk materiaal

Vlotte levering en accurate terugkoppeling

Bestelling werd verdeeld in deelleveringen. Anders was het 5 sterren geworden.

Super snelle levering van de airless verfspuit

Super blij met de airless verfspuit die ik besteld had, werd niet alleen heel snel geleverd , ook de machine werkt super fijn, een echte aanrader om bij HBM te bestellen, ook extra spuittips besteld en ook super snel geleverd, 5 sterren voor het hbm team en de bezorgdienst! Ga zo door

Snelle levering

Snelle levering en prijzen zijn ook goed

Zeer goede service en zeer snelle verzending

Goede service en snelle verzending !! Pakje is veel vlugger geleverd dan opgegeven. De grondboor nog niet gebruikt dus daar kan ik jammer genoeg geen mededeling over doen

Precies wat op de foto stond ook zo gekregen.

Goed verpakt, kreeg wat op de foto stond,mooie prijs. Wel jammer dat er snel een borgklep stuk ging ( van plastic terwijl de hele spuitpistool van metaal was.) Product al gebruikt en was naar wens.

Kopen bij HBM-Machines is écht fijn.

Bestellen gaat heel makkelijk- Alles was op voorraad én een snelle levering!

Aan te bevelen. Duidelijk en goede service. Aanrader voor iedereen.

Zeer correct

Zeer nette levering en op tijd

correct en snel geleverd

Alles was perfect verlopen. Alleen de vele plastieken vullingen mochten iets meer milieuvriendelijker

Super snel en goede service

Mijn gereedschapkist kwam al sneller dan aangegeven en super kwaliteit

Goede website en goede spullen

Altijd goeie ervaringen met de website, de bestelling/verzending en de producten zelf

Goede prijs, klaliteit met ruime keuze

Enorm aanbod met snelle levering !!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht