Goede prijs snelle levering

Snel geleverg goede prijs Prettig zakendoen

Top!

Snelle levering. Groot assortiment. Heel tevreden!

perfect

snel en accuraat afgeleverd

Geweldig het verschil in aanschafprijs tussen anderen.

Snel, goedkoop, precies wat je verwacht !

Ik bestel, ik betaal , krijg bevestiging , krijg bericht wanneer het in behandeling is, pakket optijd geleverd Prima bestelling dus !

goed geholpen door de magazijn man. Wel jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is! Verder prima

Vlot & snel geleverd

Vlot & snel geleverd, goed verpakt.

Goede Webshop en perfecte levering

Goede Webshop en perfecte levering

zeer goed.

zeer snelle levering ene dag besteld andere dag in huis. Product was goed verpakt en ziet er zeer degelijk uit

Snelle levering en goede kwaliteit

Na enkele bestellingen, kan ik rustig stellen dat de kwaliteit prima is. En meestal de volgende dag geleverd.

Prima snelle levering

Ik vind het wel jammer dat de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is. Als je een vraag hebt waar je snel antwoord op wil, bv met betrekking tot een bestelling. Ik denk dat je daardoor bestellingen mist.

Duidelijke communicatie snelle levering

Top service.

gewoon prima zowel het artikel als de levering

realistische levertermijn, goede kwaliteit. Duidelijk gecommuniceerd wanneer het artikel geleverd werd. gewoon prima.

Verrassende ervaring

Ik had niet verwacht dat de bestelde machine zo snel zou worden geleverd. Daarbij voldoet de machine boven verwachting.

Snelle verzending en betaalbare producten

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Gaat snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Tip: het retour proces mag eenvoudiger.

Helemaal tevreden.

een bij levering defect onderdeel heb ik al de volgende dag door een nieuw opgestuurd exemplaar kunnen vervangen. Nu werkt alles naar behoren.

Goede afhandeling zoals je zou verwachten.

Bestellen gaat soepel. Voortgang van de bestelling wordt goed gecommuniceerd. Bestelde producten helemaal blij mee

Top bedrijf, kom en bestel er graag

Altijd vriendelijke mensen en bereid je te helpen. Ze denken met je mee als je wat nodig hebt

Topservice

Snel en correct geleverd in degelijke verpakking.

Keurig geleverd in sterke verpakking en snelle levering

Super duidelijke website makkelijk en overzichtelijk. Afhandeling en levering binnen no time.

Fantastische machines en apparaten. De showroom is gevaarlijk om in te gaan, want je vindt vrijwel

De aanloop was een beetje vervelend, ik had kennelijk de betaling via en Klarna en Sofort niet helemaal goed geïnterpreteerd. Maar de heel hulpvaardige klantenservice heeft dat gelukkig snel opgelost. Toen weer naar huis met de vooraf bestelde spullen en de in de showroom bij gekochte dingen, maar.... het was één van de drukste files gelukkig (leek het) onze kant (naar Hoekschewaard) mee te vallen. Ik zeg leek het want Op de A16 miste ik de afslag 's-Gravendeel naar de Kiltunnel. Het bleek voor mij een nieuw verkeersboord i.p.v . Het pijlvormige bord met daarop de plaatsen voor de afslag was er niet meer. Ik rijdt niet meer zo vaak; maar het was nu één (groot) boord met verticale pijlen naar de diverse doelplaatsen (toch wel sullig van mij) Ik kon pas na de Moerdijk keren, maar dan kwam ik in de stilstaande file van Moerdijk e.v. naar wel Gouda. Dus ik koos voor de route A17/A59 naar de Haringvliet brug. Maar man oh man (sorry vrouw oh vrouw) wat ben ik blij met mijn nieuwe gereedschappen. Ik moet er trouwens binnenkort weer heen. Toch een feestje. Rinus de Jong / Strijen

Snelle levering en geweldige kwaliteit, Prijs in vergelijking met andere is geweldig goed, ik ga blijven bestellen bij jullie. Binnenkort een hele bestelling voor een nieuwe atelier. Bedankt

Mooie spullen voor een heel redelijke prijs

In de winkel vriedelijk personeel. Mochten ze geen antwoord op jou vraag hebben dan is er altijd iemand die het wel weet. Je gaat altijd weg met meer dan je dacht. Blijkt dat er toch nog meer artikelen inp de winkel zijn dan je dacht.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Normale levertijden en prima materialen

Goede snelle levering

Stucloper besteld tegen een aantrekkelijke prijs. Gevraagd of het snel geleverd kon worden. Snelle reactie en snelle actie. Top.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht