Supergoede prijs/ kwaliteits verhouding.

Deze brattacker werkt zeer goed en is lekker licht in het gebruik. Voor mijn werk doet ie niet onder voor de veel duurdere milwaukee.

Super snelle levering van de bestelde producten. Ook goed van kwaliteit. Echter een klein tipje. Zet bij de wegwerpkleding argongas ook even als besteltip de aansluitset met het drukventiel. Verder alles super!!!

heldere omschrijvingen, super video ondersteuning, snelle levering!!

Weer laat HBM zien een prima product te hebben. Omschrijvingen zijn prima. De video's laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Levering snel en keurig. Of de zaag ook op langere termijn aan de prijs kwaliteit blijft voldoen zullen we meemaken. voor dit moment een super aankoop. Bedankt!

Prijs kwaliteit goed in verhouding

Het was weer snel geleverd voor de scherpste prijs. Kwaliteit vergelijkbaar met top merken.

Snelle en nette afhandeling

Snel geholpen bij de afhaal locatie

Kan niet beter

Materiaal overtreft mijn verwachting, alles zoals beschreven ,vlotte afhandeling .kan niet beter

De juiste materialen en snel geleverd

Prima producten voor een goede prijs.

Perfecte levering

Top en zeer snel

Super tevreden uitstekende kwaliteit en prijs

De adres voor je gereedschap beste prijs en kwaliteit. Uitstekende klanten service en uitraad garantie op alles. Zeker een aanrader !

Snel geleverd en goed product

Een heel vlotte levering en product is zoals de omschrijving. Werkt goed.

Zeker prijskwaliteit

Gebruik het dagelijks voor montagewerk en herstellen van auto's tot landbouwmachines. Werkt naar wens.

Fantastisch

Ik ben heel blij met hun service, goede opvolging van mijn bestelling en snelle levering, ook deze is vlekkeloos verlopen. De bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige snelle en goede service

Alles lekker snel in huis en tip top voor elkaar

Snelle levering

Alles netjes verpakt en het voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering

top

snelle levering in een goede verpakking

degelijk gereedschap en verder geen onzin

Fijne website , daar word je hebberig van . Hele mooie prijzen voor uitstekend gereedschap en snelle levering. Voor mij DE site om iets te kopen .

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goed bedrijf die alles goed voor elkaar heeft van aankoop tot levering aan de deur

Geweldig produkt

Bestelde goederen netjes verpakt en snelle levering

Super levering en machine

Mooi snel geleverd en in goede staat. Prachtig en goed product

Prima snelle levering!

Snel geleverd zoals altijd en betaalbare prijzen

geweldige slagschroevendraaier

HBM slagschroevendraaier 18V met 2 x 4 Ah accu's besteld en netjes geleverd. Met het weekend ertussen duurde het 4 dagen, maar ik had geen haast. Kan er met speedboren goed in hardhout mee komen en draait schroeven en houtdraad bouten goed aan. Over levensduur kan ik nog niets zeggen maar hij voelt degelijk aan en ziet er robuust uit. De verzendkosten zijn echter af en toe nog de drempel om bij HBM tot bestelling over te gaan, omdat de meeste bedrijven geen of boven een bepaald bestelbedrag geen verzendkosten rekenen.

tevreden

volledig tevreden met de aankoop. Deftig en sterk materiaal. Zeker een aanrader. bedankt hem.

Helemaal top, altijd tevreden,

Ik ben altijd tevreden, makkelijk te bestellen, goede levering en vooral fijne producten. Gewoon zo doorgaan, toppie.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht