Top!!

Bestelling ontvangen op afgesproken tijd. Prijs-kwaliteit is top, super tevreden!!

Goede service, heldere site, goede kwaliteit producten

Verschillende producten besteld op HBM-machines, goede en makkelijke site om producten te zoeken. Snelle verzending en tevens een goede klantenservice voor eventuele na-bezorging.

gewoon goed

overzichtelijk, fijne medewerkers en prijs/kwaliteit verhouding goed

Bang for your buck, snel geleverd

De meest uiteenlopende gereedschappen kan je hier voor schappelijke prijzen vinden. Ook is er vaak keuze tussen goedkopere en duurdere alternatieven. Bij twijfel even langs de winkel rijden, daar kan men je beter voorlichten. Doe dit wel op eigen risico: voor je het weet rij je met nog meer spullen naar huis dan gedacht!

Vlot correct ....... top!

Duidelijke ondubbelzinnige bestelprocedure, correcte levering, schitterend product.

Snel geleverd tegen super prijzen

Super snel geleverd en de prijzen spreken voor zichzelf. Genoeg vergeleken en kwam altijd terug bij hbm machines uit. Vergelijk zelfs niet meer, bestel gelijk bij HBM-Machines

Snelle service!

Product geleverd zoals afgesproken!

Prima kwaliteit

Super snel bezorgd en precies zoals ik verwacht had

Ik heb voor het eerst wat besteld bij hbm en kreeg een beschadigde gereedschap koffer. 1 mailtje gestuurd en kreeg meteen een nieuwe koffer toegestuurd. Helemaal blij was ik toen ik hoorde dat ik de oude mocht houden. Kortom uitstekende ervaring.

Nog beter dan ik verwachtte. Top.

Mijn bestelde set ring-ratelsleutels zijn zelfs nog beter dan ik had durven dromen, kortom prima kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

ook nabestellen ging goed

mig app gekocht liep op rolletjes en de nabestelling las rollen ook super goed afz theo

Helemaal top

Het kwam precies zoals aangekondigd en was keurig verpakt Alleen maar positief

Alles was top .

Levering was snel en alles was perfect.

Snelle levering en kwaliteit is goed

correct prijs , correct levering, maar geen antwoord op mijn vraag

kopen en ontvangen heel goed , maar ik had een technische probleem met terras verwarmer , ik heb een mail gestuurd en tot nu , nog altijd geen antoord

Top firma

Prijs kwaliteit !

Top service

Heel goede sevice de verpakking was beschadigd bij aflevering en contact opgenomen met HBM en heb een cadeau kaart gekregen aan de machine zelf was er niets.

Top geleverd !

Goed spul !!

Veel keus en snelle en goede service

Duidelijke site met veel keus binnen de verschillende producten. Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden over de voortgang.

Goede service vooraf en snelle levering

Veel aan het vergelijken geweest, maar na een goede uitleg heb ik de poetsbrug besteld en werd eigenlijk al heel snel afgeleverd. Enige minpunt is, is dat de olie voor de brug een dag later werd geleverd via PostNL.

Prima verlopen en goed verzorgd

Het opgegeven aantal deel zendingen klopt niet met het werkelijke aantal. Wel alles snel conform opgave binnen.

Snelle levering en goede prijs en kwaliteit

Na bestelling product de volgende dag al geleverd. Prijs was al niet hoog maar in de aanbieding al helemaal niet. Goede service ga zo door HBM

Zeer correct

Zeer correct goede service en ook betaalbaar

Het bezorgen vind ik waardeloos het pallet werd er heen gegooid.de gereedsschaps wagen er op ik dacht wat hoor ik nu dan.niet eens aan gebeld weg waren ze.beetje asociaal gedrag heel onvriendelijk sorry

Goede prijs en kwaliteit en goede service

Prima kwaliteit, toen bij aankomst bleek dat een product beschadigd was direct een vervangend exemplaar gekregen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht