Top service

Producten super naar wens. En hele goede klanten service! Aanrader hier ga ik vaker bestellen!

Super materiaal

Correcte leveringen en heel degelijk materiaal, TOP

Mooie prijs voor mooie producten

Ik had een nieuwe boorkop nodig en HBM had precies wat ik zocht. Heb gelijk nog wat ander leuke spulletjes voor een mooi prijsje gekocht. Levering was goed en werd netjes op de hoogte gehouden!

Helemaal goed

Aangeraden gekregen door bekende, gelijk besteld, levering binnen een week, voortdurend op de hoogte gehouden.

Zeer goed ervaren

Vanaf de bestelling tot aan de deur thuis, netjes en goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden…..

Beter kan het niet

Heb 3 materiaalkoffers besteld ,en zijn fijn om mee te werken,aan het aantal bestellingen 3 weet je dat het goed is. En verzending is ook snel gegaan.zal meer bij hbm bestellen.

Snel binnen netjes verpakt

zeer tevreden

Heb een goede ervaring

Topwinkel!!!

Topwinkel met topservice en topverzending... Gewoon alles is top!

Degelijk materiaal

Bestelling van Black steel bankschroef 15cm. Degelijk materiaal (+) voor redelijke prijs (+). Levering in 3dagen (+). Enkel de verpakking liet enigszins te wensen over (-). Zowel de binnen- als de buitenverpakking was nat geweest en de binnenkarton was licht beschimmeld (het rook ook muffig). M.a.w. deze vochtigheid dateert reeds van enige tijd terug (nietjes van de karton waren behoorlijk verroest met roestafzetting op de plastiek, die gelukkig de bankschroef vrijwaarde van roestafzetting op de bankschroef zelf. Kortom : HBM , opletten bij de stockage van jullie materiaal !

top

prijs kwaliteit top goede levering goed verpakt een aanrader

Perfect!

Duidelijke website met perfecte productomschrijvingen. de levering was op tijd. het bestelde gereedschap werkt perfect. uitermate tevreden van de service.

zeer compleet assortiment

mijn ervaring is goed snelle corecte levering

Geweldig!

Top service. Goede kwaliteit. Lasmachine is perfect!

goed spul

makkelijk en snel thuis.

Prima service!

Verzorgde webwinkel, goede prijs /kwaliteit verhouding, vlotte communicatie, snel geleverd & goed verpakt!

Goed aan en snelle levering

Goed ervaring maar het product is beschadigd. Het lijkt mij dat er gegooid is de door tijdens transport. Ik stuur een foto van de beschadiging naar de klanten dienst

Top betrouwbaar

Alles volgens afspraak en betrouwbaar Top bedrijf

top bedrijf

duidelijke webshop. snelle levering indien voorradig anders keurige melding als product weer beschikbaar is. goede duidelijke en open communicatie.

Spuitje

Nog niet gebruikt, maar ondanks de Engelse informatie is via de foto’s de handleiding duidelijk.

De kwaliteit van het product was boven verwachting. Op het moment van afleveren was ik afwezig maar de koerier heeft netjes contact opgenomen om te overleggen over het achterlaten van de bestelling.

complete levering,

makkelijk bestelproces, goede prijs

Ik koop al mijn materiaal bij hbm 100 % te vrede van alles

Prima product voor een nette prijs

De laselectrodes werken prettig. Ze spatten bijna niet en slaan goed aan.

Prijs-kwaliteitverhouding is geweldig

Heel eenvoudig hoe alles werkt. Pakket werd netjes bezorgd. De beitels die ik had besteld kosten bij andere aanbieders ruim €30 meer. Dit geld kan ik nu uitgeven aan andere leuke dingen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht