prima materiaal voor die prijs

Helaas toch maar 3 sterren doordat de traagheid van leveren een rol ging spelen. Tegenwoordig is dat eigenlijk geen optie meer, maar deze zending was wel erg traag.

Kan bijna niet beter

Ik heb al meermaals bij deze bedrijf besteld ,en alles wat ik besteld had is super materiaal. Ga zo door.

Prima kwaliteit

Heel makkerlijk bestellen en zeer goeden producten ben heel erg te vreden

Hoe kan het voor die prijs….

Top black friday aanbieding; zeer compleet, gereedschap voelt degelijk aan en in stevige koffer!

Geweldige service en producten

De levering was snel, producten zijn van hoge kwaliteit.

Een groot assortiment met kwaliteit gereedschap. Snelle verzending en vriendelijke service

Besteld wat ik nodig had netjes een mail terug + factuur en een dag later een mail van trek en tracé en mooi op de datum geleverd Gewoon TOP bedankt nog voor de goede afhandeling grt brigitte

uitgebreid aanbod, prima prijs/kwaliteit en snelle leveringen

hbm heeft een uitgebreid aanbod matriaal, dat steeds scherpgeprijsd is. Alles wordt steeds snel uitgeleverd. TOP !

Goed en snel

Fijne site e snelle levertijd

Snel, betaalbaar en goede communicatie. Aanrader!

Defect onderdeel werd gelijk nagestuurd

Miste een onderdeel ,maar werdt na een mailtje gelijk nagestuurd. Ook een defect onderdeel werdt gelijk nagestuurd Bedankt Dries

Zonder opmerkingen.

zeer snel geleverd

goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben reuze tevreden met de service. Dankjewel!

Snel en kwaliteit en super prijs en correct afgeleverd

Super kwaliteit prijs verhouding. En correct afgeleverd zoals beloofd!

vlotte bestelling en snelle levering

super tevreden , goederen zoals beschreven en ontvangen . als ik iets mag aanbevelen is het de grote van de doos waar de verschillende materialen in gegroepeerd waren , dat was een veel te groot formaat voor de verschillende producten die ik had besteld en die moesten jullie dan ook opvullen met met luchtzakjes een kost waar jullie kunnen op besparen natuurlijk

Nieuwe start

Het begin van een nieuwe ervaring qua klussen i.v.m de aankoop van ons huis en toekomstige huwelijk.

Super tevreden en een zeer correcte afhandeling. Bedankt, een tevreden klant. Groetjes Pierre

Tot

Bestelling zeer snel terplaatse en heel goed materiaal

Top aankoop met een snelle en professionele assistentie

Prachtig apparaat dat precies voldoet aan de verwachtingen Niets meer niets minder als vermeld in de folder

Zeer betrouwbaar

Ik heb meerdere gereedschappen besteld bij hbm en ik ben zeer onder de indruk van Julie gereedschap het is niet mega duur maar echt top kwaliteit ik zou zeggen keep going hbm :)

Goed en goedkoop materiaal.

Heb voor een leuke prijs kunnen kopen.

HBM daar valt niets aan te verbeteren

Een geweldige site, veel aanbiedingen, ik denk dat HBM hoog scoort als een van de beste en betrouwbaarste sites van Nederland

zeer vlotte verkoper.

Aangenaam verrast hoe vlot alles verlopen is. Netjes aan de deur afgeleverd op het afgesproken moment. Degelijk product.

Mooie producten, netjes verpakt

Mooie kolomboorhouder voor een scherpe prijs bij HBM machines gevonden. Gauw nog even wat slijpschijfjes meebestellen voor een klein prijsje. Lekker groot assortiment. Leveren zou iets sneller mogen, maar ja, je kan niet alles hebben hè

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht