Veel keus en goede aanbiedingen

Sinterklaas cadeau besteld. En binnen enkele dagen binnen. Super.

Gewoon fantastisch

Freesmachine besteld , 2 dagen later netjes geleverd aan de deur in Belgïe . Prachtig product

Nooit zo’n vriendelijke professionele persoonlijke aanpak gezien

Ik heb al enkele bestellingen gedaan bij Baptist. Niet alleen is het materiaal dat ze verkopen mooi en oerdegelijk, de levering gebeurt altijd snel en stipt, bij grotere zaken na duidelijke afspraak en ze houden ook woord. Hebben ze niet voorradig wat je zoekt? Je krijgt een persoonlijk telefoontje met een evenwaardig alternatief zonder meerprijs. Echt. Ik zweer bij Baptist. Goed bezig jongens.

Zeer snelle en correcte levering. Er komt zeker een vervolg

Nu we tijdens deze pandemie niet meer tot bij jullie kunnen komen, brengen jullie het dan maar aan huis. TOF!

Uitstekende website

Zeer duidelijke website. Producten van zeer hoge kwaliteit en dit aan schappelijke prijzen. Zeer vlug verzonden.

Perfecte bestelling

Een snelle afhandeling van mijn order waardoor ik snel met voldoende licht lekker buiten verder kon met klussen.

Prima kwaliteit/prijsverhouding.

Na een foutieve levering, het juiste product zeer snel ontvangen. Adequate afhandeling van jullie medewerkers.

Goed 100 punten

Geweldige winkel heeft van alles

Ruime keuze en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op advies van een kennis in de webshop beland. Ik was verrast door het ruime aanbod. Ook de prijzen waren gunstig. Ik heb een bouwlamp besteld en de kwaliteit was top. Snelle levering en duidelijke communicatie. Ik ben dik tevreden.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Aanrader!

Zeer snelle en goed verpakte levering van mijn bestelling

Prima spullen en snel geleverd

Overzichtelijke en duidelijke website

Zeer snelle levering en goede communicatie en prijsverhouding laag.

Prijs en kwaliteit zeer goed en snelle levering naar België

Goede kwaliteit

Bestelde zagen zijn van goede kwaliteit en bezorging perfect

Prijs kwaliteit correct, goede service, groot assortiment

Prijs kwaliteit correct, goede service, groot assortiment

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Ik ben een tevreden man...

Snelle levering, top materiaal...

super

prijs kwaliteit zeer tevreden

Met dank aan Harrytheferryman, goede uitleg met humor.

Heb veel eerst gekeken wat er te koop was en Harrytheferryman heeft duidelijke filmpjes op youtube staan waaronder ook producten van HBM. Dat heeft mijn keuze gemotiveerd. Prima lasapparaat deze HBM 200CI.

Goede website met goede spullen!

Al een paar keer spullen besteld, altijd netjes optijd geleverd en goed verpakt! Kortom goede service!

Heel handige versnipperaar

HBM 4 take, 6,5 Pk - 196cc benzine is een goede versnipperaar die zonder problemen smalle tot matig dikke takken versnipperd. Handleiding om de hakselaar in elkaar te plaatsen mocht iets uitvoeriger info geven maar hakselaar zelf werkt perfect.

Goede producten tegen goede prijzen. Snelle levering

Overzichtelijke site met veel keuze aan producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Alles verloopte perfect volgens de communicatie.

Goede ervaring.ik werd van alles goed op de hoogte gehouden en verliep zoals gezegd.

Goed en snel geregeld

Snel geleverd, mail van vervoerder dag van tevoren. Netjes afgeleverd.

Makkelijk

Eerste keer dat ik HBM gebruik. Echt makkelijk. Klik op je item, klaar is Kees!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht