Geweldig!!

En supersnel geleverd.

Zeer prettig

Diverse malen hier een bestelling geplaatst. Ze leveren voor relatief weinig geld mooie producten. Mocht ik weer iets nodig hebben, bestel ik zeker weer hier!

Gewoon zoals het hoort

Ruime keuze en voordelig

Na het bekijken van de filmpjes op YouTube van Harry the Ferry man , een HBM 200 las-apparaat aangeschaft en het werkt inderdaad net zo goed als in de filmpjes . Automatische Laskap van 19,95 werkt ook fantastisch ( hoe kunnen ze het er voor maken ) dus gewoon goede producten waar je wat aan hebt .

Snelle levering

Professionele tegelsnijder besteld, snelle levering en prima kwaliteit.

Super service

Snelle levering keurig verpakt en goede communicatie!

Goed servies

Was netjes geregeld en snel binnen

prima producten

hartstikke goede deal!!

Spullen waren netjes geleverd, kon het mooi volgen via track en trace code. Het een kleinigheidje met een werkplaats krukje (werkte niet goed), netjes gemaild foto’s erbij gedaan en zonder pijn of moeite werd een nieuw verzonden Top!!

Ondanks de drukte snel geregeld

Snel geleverd en ook als er gereedschap stuk is dan is de nalevering en service top

Goede service!

Snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijs

Top winkel

Goede uitleg en strakke prijzen. Snelle levering

Top, levering op tijd

Prima bedrijf, bestel ik ook wel privé . Komen afspraken na.

Overzichtelijke website, vlotte levering

Zeer overzichtelijke website met een volle levering, combineer dat met kwalitatief goede producten in een concurrerende prijs. Ik heb er een favoriete website bij!

Top service, goed materiaal

Top service, goed materiaal

perfect

perfect ...

Prima kwaliteit voor een aangename prijs

Hoewel hier geen volgende dag geleverd het devies is, vind ik de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Heb al meerdere artikelen besteld en steeds naar volle tevredenheid in gebruik genomen. Ik kom hier zeker terug temeer daar het assortiment zeer uitgebreid is.

Goed en vrij snel enkel jammer dat de doos waar alle items inzaten zwaar beschadigd was maar producten waren goed genoeg beschermd door hbm dus top .

Waar voor je geld

3 delige blaaspistolen set voor een spotprijs - top

Top gereedschap!

Keurig in tweeën verzonden met duidelijke toelichting.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Goede ervaring met dit bedrijf nooit geen problemen

Snel en alles geleverd zoals besteld

Snelle levering

Goed spul

Goede servies en alles op tijd!!

Met HBM-machines of gereedschappen ben ik de beste vakman geworden!!

heel erg tevreden

Uitstekend sortiment, met heel goede prijs verhouding, snelservice, heel erg hulpzaam bij kalnten service, en chat, Top bedrijf.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht