Snelle service, prima kwaliteit!

Na het bestellen snelle levering! Prima gereedschap...en hele goede prijs kwalteit verhouding!

Ongeaard

Al bij diverse sites besteld maar niks evenaard de kwaliteit van HBM. heel blij met mijn diverse sets dat ik al besteld heb. Enkel duurt het verzenden soms wat lang tegenover andere sites maar uiteindelijk is het geen nadeel !

Geheel volgens afspraak, zeer goed verpakt, geleverd

Kwaliteit van geleverd apparaat is zeer hoog. Over de werking ben ik ook zeer tevreden.

Makkelijk besteld, en een goede ervaring.

Een hamerboormachine besteld. Met de verzending ging helaas wat mis waardoor ik iets langer moest wachten op me product. ( boor breek/hamer boor ) Maar dit werdt netjes opgelost. Over de machine ben ik zeer tevreden. Deze doet wat hij moet doen op het laagste toeren tal. Goeie winkel.

Duidelijk, snel, goede prijs en kwaliteit en klantvriendelijk

Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en snelle reacties van HBM-Machines. Een mail wordt vlot beantwoord, de bestelling vlot geleverd en de producten zijn degelijk voor een mooie prijs. Ook als je een product wilt ruilen maken ze het je makkelijk. Kortom: top!

Fijne winkel en value for money

Fijne website waar je snel vindt wat je zoekt. Snelle en nette verzending. Goed gereedschap voor een goede prijs

In één woord: TOP

Geheel tevreden met mijn aankoop. Duidelijke informatievoorziening en tijdige levering. Product voldoed volledig aan mijn verwachting.

Tevreden

Alles ik tot nu bij hun heb besteld ben ik tevreden over goed gereedschap en goede en snelle bezorging.

Snel geleverd, mooi product

Snel geleverd, mooi product

Mooie slijpmachine

Compact en toch robust. Staat heel stevig en slijpt heel mooi. Messen, beitels alles weer scherp. Handige begeleider waarin de beitels vast gezet worden waardoor en de beitels recht geslepen konden worden. Toerental kan ingesteld worden wat echt een aanrader is voor het slijpen. Top machine

Snelle service en mooie producten!

Fijn bedrijf en prachtig aanbod, om van te watertanden.

Snelle levering. Mooie kwaliteit voor n hele goede prijs!

Vlotte levering en goede communicatie over de levering.

Snel en correct geleverd, goede prijs-kwaliteit en voldoende statusupdates zonder gespamd te worden.

Prima website en snelle levering artikel

De website werkt goed en mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Prima service!

Goed en betaalbaar.

Schuurblok met stofafzuiging gekocht. Ben gipsplaten aan het afwerken en moet schuren omdat ik geen stucadoor ben. Los schuurblok gekocht en na het schuren leek ik op een witte smurf. Neus, ogen en oren vol met stof. 3 dagen gips geproefd en een oogontsteking opgelopen. Schuurblok met stofafzuiging gekocht met extra ventiel. Zo kan je regelen hoe zwaar je afzuiging is. Anders kost het te veel kracht om te schuren. Teven een extra verloop erbij. Erg blij mee. Verder een lange schaaf gekocht voor 3 tientjes. Ga later dit jaar deuren vervangen. Die schaaf kost overal ver over de 100 euro. Kon het niet geloven. Geef mij maar HBM.

Kwalitatieve producten en super service

Goede kwaliteit van producten tegen scherpe prijzen, korte levertijd. Gewoon GOED

Uitstekende service

Uitstekende service en altijd snelle levering

Goede bezorgdienst.op de juiste plek neergezet.

Het was alleen jammer dat ik geen mailtje had ontvangen over de bezorgdatum..

Goedkope spullen, dure verzendkosten

Jullie hebben goeie en goedkope spullen te koop. Helaas weegt dit niet altijd op tegen de dure verzendkosten en de complexere retourvoorwaarden. Hier kunnen jullie in verbeteren als ik jullie vergelijk met bol.

Snel geleverd

makkelijk bestellen en vlug in huis

ik zocht een goede kniptang voor staalkabel door te knippen,en meteen gevonden dus meteen besteld de volgende dag had ik hem al thuis

kwaliteit voor een voordelige prijs op tijd geleverd!

ik heb al verschillende materialen en machines van HBM en voor een doorgewinterde hobbieist en klusser verwacht ik netb wat betere kwaliteit maar toch voordelig. het assortiment is voor mij top, bijna echt alles onder een dak, makkelijk toch!

Zoals steeds de perfecte service

Service is top, we hadden een vraag gesteld ivm een aankoop en binnen de 24 uur hadden we een zeer duidelijk antwoord

Altijd goed

Voldoet altijd aan verwachting

Goede, sterke en volledige motor zaagmachine

Zaagmachine precies zoals beschreven, met net dat (zeer gewaardeerde) extra van drie zaagkettingen die meegeleverd werden. Verder op tijd en goed verpakt geleverd. Helemaal goed!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht