Prachtig materiaal

Klasse werkmateriaal en ook nog eens handig om op te bergen.een aanrader!

top kwaliteit producten en snelle levering

Mijn eerste bestelling bij HBM heeft prima voldaan. Producten snel leverbaar, ruim assortiment. Goede acties.

Vlotte levering en goede service bij onduidelijkheden

Plasmasnijder en lastafel besteld.zeer tevreden.duidelijke omschrijving van de bestelde producten. Bestel nu met regelmaat bij HBM. Komt zeker ook door Harry the ferry man goede tips en testen van apparatuur Zeer tevreden

Dit is wat ik zog

Aan oude motoren komt men allerlei moeren on bouten tegen nu kan ik de schroefdraad opzuiveren

Uitmuntende ervaring,voor herhaling vatbaar!

Uitstekende snelheid van levering,zeer goed verpakt en prima kwaliteit van het product!

Snelle levering en een prima orderverwerking

Goede omschrijving en duidelijke foto’s van de beschikbare producten, eventueel aangevuld met YouTube filmpjes, maken dat het kiezen en selecteren van producten eenvoudig is. Bestellen is daarna een fluitje van een cent en producten worden vervolgens snel geleverd.

Prachtig en top materiaal. Prijs kwaliteit super. Goed geleverd en ga in de toekomst zekers nog bestellingen plaatsen. Voor de rest niets op aan te merken.

Heel goede service voor een goede kwaliteit

Vlotte bestelling, goed materiaal en correcte levering. Faktuur komt vlot, en we werden regelmatig op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot en met de levering. Ook heel vriendelijke en behulpzame chauffeur. Tot volgende keer ! Robert Vandenkerckhove Moerkerke België

Top product

Snel geleverd, volgens afspraak. En goed materiaal. Top

Een goed product.

De bestelling verliep voorspoedig en ik werd van elke stap op de hoogte gehouden. Het product is goed en degelijk en het werk fantastisch. Een goede aankoop.

Perfekt!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede producten voor een prima prijs. Snelle levering.

Kwaliteit op bedrijfsniveau, kosten op hobby niveau

Aangekocht artikel middels prima communicatie afgeleverd, je weet waar je aan toe bent en wanner je wat kunt verwachten, product prima verpakt en kwaliteit boven verwachting

Overzichtelijke website, goede producten en snelle levering.

HBM is mijn vaste adres voor vrijwel alle gereedschappen. Nog nooit teleurgesteld.

Goede kwaliteit en Goede service.

Product absoluut beter dan ik verwacht had

Product absoluut beter dan ik verwacht had .

Een prima kleine juwelierswals voor een aantrekkelijke prijs

De wens om zelf een wals te hebben leek ver weg, tot deze aanbieding (HBM NS 320 Strekwals, voor € 199,99) verscheen. Direct een account aangemaakt en de wals besteld. Met de afhaalcode enkele dagen daarna (on-bureaucratisch) zelf opgehaald. De eindmontage was doodsimpel en het gebruik vanzelfsprekend. Heel tevreden dus!

Gewoon geweldig

Mijn ervaring met hbm is dat alle producten zijn zoals afgebeeld , en vooral duidelijke foto's , verder zijn mijn bestellingen altijd op tijd zoals aangekondigd .

Top. Zeer netjes aangeleverd.

Heb de volgende bestelling al geplaatst. Erg netjes en gereedschap i van goede kwaliteit.

Geld op een verkeerde manier overgemaakt. Na hierover een mail te hebben verzonden en mijn verhaal had uitgelegd, hebben ze er voor gezorgd dat het geld op de juiste plek is terechtgekomen en ik mijn bestelling heb ontvangen. Top.

Goede service!

HBM heeft altijd een goede service, de laatste bestelling duurde iets langer dan verwacht maar werd wel weer keurig verpakt geleverd.

Mooi product voor uitstekende prijs. Erg blij dat er een opbergkoffer bij zit, wel zo makkelijk. Geleverd volgens afspraak!!

Erg snel goeie kwalitijd ik ben erg tevreden

Fijne webshop

De website is overzichtelijk en geeft een goede keuze aan gereedschappen voor een goede prijs. Er wordt goed gecommuniceerd na het bestellen. Kortom, ik ben tevreden!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht