ok

alles ok.

Alles dik in orde

Super snel

Zeer goed !

De gewenste artikelen voldoen echt aan de omschrijving zoals op internet vermeld word. Goede kwaliteit voor een goede prijs.! Ga zo door.

Super apparaat en adequate levering, tegen een lage prijs!

Wat een super apparaat is de automatische kitspuit! Als je last van reuma hebt kun je daarmee toch veel werk doen. Tegen een hele gunstige prijs en goede service.

Producten voldoen aan wat te lezen is op de website

Producten voldoen aan wat te lezen is op de website

zeer goed

stoel zit goed en werkt goed was voor onze zoon woont begeleid en maakt er bijzijn lego tafel gebruik van

Ik heb een momentumsleutel besteld binnen een week was deze binnen. Dit is iets langer dan normaal ivm met drukte zeker logisch van te voren ook keurig aangegeven overigens.

Top product!

Duidelijke website, en prima producten. Product kwam in een stevige verpakking aan.

Goeie service

Snelle levering leuke prijs

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit. Snelle levering

You are the best

Duidelijke website snelle en correcte levering gunstig geprijsd

Super !

juiste prijzen, veel assortiment, netjes geleverd

ik ben zeer tevreden en ga zeker weer bestellen

Geweldig,top service

uitstekende service

na de geplaatste bestelling word er direct gereageerd met een bericht dat ze al begonnen zijn met alles klaar te zetten , kort nadien word de bestelling al geleverd , zeer goede comunitatie en supper snelle levering , ik ben een zeer tevreden klant. ga hier nog zeker aankopen doen , chappo voor alle meedewerkers.

Degelijk product gekocht, snel en safe geleverd, niets teveel beloofd

Hele degelijke machinelamp gekocht met een zeer redelijke prijs. Alles was boven verwachting, een zeer goed en stevig product tegen een stootje bestand. Makkelijk te installeren en op tijd geleverd. Ik ga bij dit bedrijf in de toekomst zeker weer bestellen.

Bestelling snel geleverd. Met t product meer dan te breiden. Top ga zo door!!

Prijs/kwaliteit echt top!

Duidelijke omschrijving, gemakkelijk om te bestellen, genoeg opties om te betalen en snel geleverd. Zo moet het.

Prima, netjes geleverd

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd

As good as usual

I ordered now several times and quality as well as timely delivery is superb.

Super!

De aankoop was netjes verpakt en zeer zorgvuldig ingepakt. Ook zijn de producten van goede kwaliteit!

Uitmuntend

Wat een service ze hebben echt alles

Betrouwbaar bedrijf! Zeer aan te bevelen!

Goede producten. Snelle levering. Goed toegankelijk bedrijf. Zeker aan te bevelen bij anderen!

Top product snel geleverd en goed verpakt

Heel snel geleverd, prima set puntntangenser voelen zeer goed aan. Alles in een opberghoes

Kwaliteit en betrouwbaar

Goede kwaliteit voor een zeer faire prijs. Levertijd is ook alles zo, zoals het wordt aangegeven. Ondanks drukke tijden komt alles snel en goed verpakt aan Ook de communicatie verloopt zeer vlot en de mensen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Deze leverancier is op alle vlakken zeer aan te bevelen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht