veel keuze en goede prijzen!

veel keuze en goede prijzen!

Snelle levering, goede kwaliteit

In de black friday deal twee gereedschapswagens gekocht die snel werden geleverd. Zijn erg compleet en kwalitatief goed gereedschap en degelijke wagens!

Een perfecte aankoop voor weinig geld. Boven verwachting.

Snelle levering groot assortiment je wordt er hebberig van als je alles ziet.

Ik hoef mij niet druk te maken, dat doet de compressor nu.

Goede compressor gekocht van het eigen HBM merk. Betaalbaar en professioneel apparaat. Het afhalen was ook zeer prettig, kon gelijk doorrijden naar een bepaalde deur en er werd door de medewerker nog even geholpen met tillen.

Prijs kwaliteit, snelle levering

Heb geregeld iets besteld bij hbm, en ben altijd heel tevreden.

Goede prijs-kwaliteit verhouding zin tevreden

Was goed tevreden over het product. Alleen was de koffer afgebroken.(handvat) Het was me teveel gedoe om het te retourneren.w.s.is dat later gebeurt. Ik heb hem maar weggegooid. Vr Gr [email protected].

geweldig

gewoonweg beste prijs kwaliteit. metalen Gereedschapswanden gekocht voor een prijs die je nergens anders vind, zeer tevreden!

Perfect geregeld.

Het bestellen via internet site is goed. De beschrijving is duidelijk en ook de tech.gegens. Bij het verzendklaar maken netjes van op de hoogte gehouden, als ook het verzenden. Het ingehuurde transport bedrijf heeft het netjes aangeleverd. In ben content met HBM.

Goede informatie aan ons m.b.t. de levering.

Wij hadden verschillende items besteld. Deze werden in meerdere leveringen geleverd, terwijl wij maar één keer bezorgkosten hoefden te betalen. Verder werden we goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en de levering.

Super , precies wat ik er van verwacht had

Voldoet compleet aan de verwachting

Top producten aan top prijzen

Ideaal voor de doe het zelfer of proffesionel Breed pakket aan producten

Prima kwaliteit

Ik heb hem snel ontvangen alles goed in gepakt dus ik ben zeer tevreden

Goede organisatie

Bij een garantie geval wordt er snel gehandeld, goed geregeld.

Zeer goede service

Je wordt op de hoogte gehouden van wanneer ze het product wat je koopt wordt verzonden, en het pakket wat geleverd word is zeer netjes ingepakt met volop beschermingsmateriaal. Fantastisch. Ik raad dan ook iedereen aan om toch hier eens verder te kijken. HBM kende ik ook al uit mijn arbeidsverleden en toen waren wij ook al zeer tevreden.

Goed product snelle levering.

Had nooit eerder op de site van HBM gekeken. Onder de indruk van het uitgebreide producten pakket.

Snelle, accurate levering tegen een redelijke prijs

Goede afhandeling ook bij niet meer in voorraad hebben van het bestelde artikel.

Naar verwachting

Correct geleverd, iets later vanwege feestdagen. Duidelijke mails

Transactie volgens het boekje

HBM-Machines is de ikea voor mannen en vrouwen die van techniek houden!

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij HBM. Deze bestelling besloot ik zelf op te halen. En dat was een bijzondere ervaring! Ik verwachtte een pakket op te halen bij een gewoon bedrijfspand, maar het bleek een groot centrum te zijn met een enorme bedrijvigheid. Ik was niet de enige die een pakket kwam ophalen, maar soepel werd iedereen bediend, bestellingen soms met vorkheftrucks opgehaald en vlot afgehandeld. Daarna had ik nog even tijd om in de showroom te kijken naar het enorme én bijzondere assortiment! Ik dacht nog 'bedenk het, en ze hebben het'. Een soort ikea gevoel kreeg ik snuffelend langs de rekken. Hier kan je je wel even vermaken! Mijn bestellingen waren overigens volledig naar wens: functionele kwaliteit!

Geweldig bedrijf om trots op te zijn ga zo door een aanwinst voor heel Nederland gewoon top. Met vr

Geweldig bedrijf daar moet Nederland trots op zijn ga zo door echt een Top bedrijf. Met vriendelijke groet Henk Wolfert uit Hedel.

Top Prijs/Kwaliteitsverhouding

Dit was de beste prijs voor het product dat ik gekocht hebt, die ik op het internet kon vinden. Kwaliteit is ook top! Ik kan niet anders dan 5 sterren geven.

Voordelige een goede kwaliteitsproducten

En ook nog eens een goede service en snelle levering

Zeer goede service en afhandeling van de bestelling

Bestelling Online geplaatst daarna de factuur voldaan via mijn bank en op afgesproken datum en tijdstip kon ik mijn bestelling afhalen. Daar mijn bestelling nogal groot en zwaar was, werd die met behulp van een medewerker met de vorkheftruck in mijn aanhangwagen gezet. Geweldig

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht