Vakmanschap gereedschap

Geweldig!!

Super prijskwaliteit aanrader voor iedereen!!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Heldere website, eenvoudig te bestellen, snel geleverd en redelijke prijzen. Kortom, voor herhaling vatbaar

belofte werd nagekomen!

Weinig doen wat ze beloven, bij HBM werd de belofte waarheid ! TOP

Prima materiaal

Prijs/kwaliteit is meer dan prima

Goede ervaring, aanrader

Correct en snel geleverd voor een goede prijs

Snelle levering en het product voldoet aan de wensen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding lage prijs in ruil voor veel kwaliteit elders kost het product het dubbele. Kom zeker terug.

Snelle levering, duidelijke site.

Prima gegaan.

De bestelling ging goed. Netjes op de hoogte gehouden hoe ver de bestelling is. Ik vind het wel wat lang duren voor ik de producten in huis had.

Betrouwbaar en heel betaalbaar!

Zeer goede service ook bij retourzendingen.

Alles wat je zoekt binnenhandbereik

Eenvoudig je bestelling plaatsen en in no-time staat de bezorger, met het product, bij je aan de deur! Goede service, snelle levering en top producten ! Ik kan ze van harte aanbevelen, toppie !!!

alles perfect geleverd

Alles goed en stipt geleverd! Machines zien er proper uit en doen tot nu toe wat ze moeten doen. Top

Prima leverancier van producten

Bouwlampen besteld. HBM gaf aan dat de levering ivm feestdagen wat langer kom duren. Toch binnen een week geleverd. TOP.

Alles naar verwachting verlopen, de bestelling op zondag afgeleverd

Mijn eerste order en helemaal top!

Gevulde gereedschapswagen super snel geleverd. Ziet er erg degelijk uit. Ik ben er erg blij mee.

Waanzinnig!!!

Super levering! Ze komen de afspraken goed na! Top producten met zeer goede kwaliteit! Zeker een aanrader. Voortaan is dit mij Favo!!

goeie communicatie, snelle levering, puike spullen voor een fijne prijs, keep it up !

Verrassend groot aanbod, professionele communicatie, prima kwaliteit voor een verrassend lage prijs en ook nog vaak mooie aanbiedingen, heel wat anders dan de gemiddelde bouwmarkt.

Top service

Polijstmachine besteld maar bij ontvangst bleek de acculader niet te werken..... mailtje gestuurd en er werd kosteloos een nieuwe opgestuurd dat noem ik top service!

Keurige levering

Alles mooi op tijd en keurig verpakt afgeleverd.

Zeer goede zorg en communicatie

Zeer goede ervaring in afwikkelen van bestellingen en communicatie zeer tevreden

Producten precies zoals beschreven

Iets langere levering doordat het druk was maar producten waren prima

zeer goede service

Zowel in de winkel als online een goede service. Ook als het artikel niet aan de verwachting voldoet retour geen probleem

Snelle levering

Snelle levering, goed product

Pakket op tijd ontvangen , in goede staat. Produkten strijken met de beschrijving op de website. een gezond bedrijf !

Aanrader!

Beste prijs en vlotte verzending!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht