helemaal goed

netjes geregeld

Snel geleverd zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Ondanks de drukte voor de feestdagen toch op tijd geleverd. Materiaal was prima. Wellicht wel beter gezien, maar voor de prijs zeker geen klachten. Bepaalde lijmtangen waren werkelijk ver boven verwachting.

Goed materiaal voor minder geld.

Online gekeken voor 1 meter beton boren. Kwam uit bij HBM uit. Bij de meeste gemiddeld 50 euro per set kwijt en bij HBM maar 31. En ook nog eens goed kwaliteit!

Snel en erg degelijk ik geef 5 sterren

Goed verpakt erg degelijk en snelle levering en prijstechnisch past dit wel by ons

Mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd.

Verschillende tangen besteld en ontvangen, goede kwaliteit! Erg blij mee.

snel geleverd zeer goed

goede afhandeling zeer snel geleverd

Goede kwaliteit, netjes verpakt en geleverd

Door drukte duurde de levering iets langer dan normaal, maar alles was goed verpakt en geleverd.

Vlotte levering

Na de bestelling zijn wij goed op de hoogte wanneer er uitgeleverd zou gaan worden.

Snelle levering ondanks de Sinterklaas drukte

Goede en snelle levering.

Bestelling ging vlot, werd tijdig geleverd.

Ik heb een machine besteld met enkele reserve onderdelen. Alles werkt naar behoren en werd in 2 pakketten binnen de 2 weken na bestelling geleverd. In vergelijking met veel webshops, kan de levering iets sneller, maar als je de prijzen vergelijkt hoeft het niemand tegen te houden.

Top snelle levering goede producten

Snelle levering, goede klantenservice en uitstekende kwaliteit producten al meerdere malen geslaagd.

Goede service en degelijke verpakking en heel scherp geprijsd

Terug een positieve ervaring met HBM

Goed product

Super fijne kabelbrug. Alleen duurde het een week voordat het product in huis was

Netjes

Netjes verpakt en wat er op de beschrijving staat klopt ook helemaal

besteld op maandag en alles geleverd binnen dezelfde week.

Hoewel het order was uitgesplitst in drie zendingen is de levering vlot verlopen

vlot geleverd

vlot geleverd, en goed op de hoogte gehouden waar me bestelling is.

Goede en snelle service en levering

Leveren snel. Goed verpakt. Mooi product

Zeer tevreden.

Bestelproces soepel verlopen. Producten netjes in 2 leveringen ontvangen. Communicatie vanuit HBM was duidelijk en effectief.

Levertijd wat langer maar prima service en goede prijs kwaliteit verhouding.

De levertijd is wat langer, maar ik ben tevreden over de producten en de prijs is erg laag. Hoe kan het voor die prijs? Een manco bij de levering werd omgaande opgelost.

Juiste producten voor een juiste prijs

Snel gevonden op de site, en snel geleverd. Top

Prettig, snelle reactie via e-mail

Lossen problemen snel op zonder moeilijk doen

Vlot

Steeds vlotte verwerking van de bestellingen.

super

goede service, goede kwaliteit, snelle levering

snelle servies

veel keus, werd netjes en snel bezorgt, ik miste iets wat na werd gestuurd.

Zakelijk of prive merk in de service geen verschil

Na een aantal perfect gelopen zakelijke bestellingen, heb ik nu ook prive een aantal bestellingen gedaan met dezelfde ervaring.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht