Mooi product ontvangen. Keurig verpakt en zoals altijd vlot geleverd.M

Product wordt voor een goede prijs aangeboden. Vanaf bestelling loopt de leveringsinformatie hoed en wordt het product snel geleverd. Manuels en eventuele andere informatie aanwezig zonder overladen te worden met overbodige info. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Goede klantenservice

Had een klus halverwege moeten afbreken vanwege het uitvallen van een nieuw aangeschafte breekhamer. Zonder die retour te hoeven sturen werd er al een nieuwe opgestuurd waarmee ik mijn klus alsnog heb afgemaakt.

Bij HBM zit je altijd goed.

Spullen netjes ontvangen. Prima spul voor een goede prijs.

Prima producten voor schappelijke prijzen

Ze hebben een mooie website en een breed assortiment met ook veel eigen producten tegen schappelijke prijzen. En snel verzonden.

Fantastisch levertijd en materialen van hoge kwaliteit.

Ik ben heel content over de levertijd van HBM machines echt top service. Het materiaal wat ik had gekocht was het goedkoopste wat ik op de markt kon vinden en het is echt top kwaliteit.

Super service

Er was een probleem met de geleverde ultrasoonreiniger. Zonder problemen werd binnen een paar dagen een nieuw exemplaar opgestuurd. Er kan altijd iets mis gaan, maar wanneer dit zonder omhaal wordt rechtgezet kun je spreken van goede service!

TOP!!! En snel geleverd

vlotte website, gemakkelijk besteld en afgehandeld, ook als zakelijke klant

Helemaal super, echt een top bedrijf!

Snelle service, goede producten. Erg blij. Ik bestel hier voortaan alles!

Waar voor je geld

Waar voor je geld , voor zo'n prijs een HBM 108 Delige 1/2" Doppenset van deze kwaliteit is geweldig.

Sneller levering en goed product

Motor lift gekocht voor mijn harley Ben er erg tevreden over.

Binnen 3 dagen mijn super de luxe verrijdbare werkbank/kast aangeleverd gekregen!

Alle gereedschap netjes opgeborgen in een kast die een sier is in de werkplaats! Alles is snel terug te vinden door de vele laden die er in zitten.

Goede en complete bezorging in het buitenland

Ik heb mijn bestelling vanuit Portugal gedaan. Dit was geen probleem en de bestelling is uiteindelijk goed en compleet bezorgd in Portugal.

Geweldige machines zonder dat het een vermogen hoeft te kosten.

Styrophorsnijder HBM 25 watt. Moeiteloos 8 cm platen snijden. 2 pakken verwerkt zonder dat de smeltdraad breekt (nog steeds niet!). Ook handig dat je het vermogen kan instellen. Geleiders voor recht, hoeken en rondingen. In 1 woord: prachtapparaat. Heb de handsnijder ook voor het afronden van hoekjes en wat detailwerk modelbouw n spoor. Voor 15 euro met stekker zonder gedoe met batterijen. Hier kunnen een hoop fabrikanten een voorbeeld aan nemen!

Duidelijk, snel en goed

Duidelijke site, eerlijk geprijsd en supersnel geleverd

Snelle levering en goei materiaal!

Top service! 2 dagen na bestelling al aan de deur. Zeer tevreden!

Besteld en snel geleverd een geote bestelling

Snelle en correcte levering

Super tevreden met mijn aankoop.

Goede prijs kwaliteit

Fijn om in de winkel te kunnen zien wat je koopt en heeel veel keus

Top compressor

Ik heb een compressor besteld kreeg een mail levertijd 3 werkdagen volgendevdag word ik gebeld door iemand die zegt ik kom spullen brengen dus ga er heen is het de compressor al... Super snelle levertijd en top gereedschap.

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Ideaal voor diverse projecten en hobbyisten.

Snel en goed

Goede service met snelle levering. Binnen de week was alles binnen, zelfs naar België

Snelle en correcte levering

Alle bestelde materiaal correct geleverd. Voldoet aan de verwachte kwaliteit.

Top zaak!!! Waar je voor een goeie prijs, kwalitatief gereedschap kunt kopen. Waar het kundige personeel je met alle plezier helpt.

Value 4 Money

The first sentence says it all ;-)

goede prijs/kwaliteit en snelle levering

laminaatknipper gekocht, functioneert zeer goed!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht