Gekochte product was zoals beschreven, levering was redelijk vlot, goed geprijsd en compleet. Van één van de meegeleverde schroefjes was het schroefdraad beschadigd en de stalenplaten kwamen allemaal licht verbogen aan, niets wat een paar klappen met een hamer niet kon "repareren"

HBM doet wat ze beloven

Duidelijke site,makkelijk en simpel in gebruik betalen gaat gemakkelijk en voortgang tot aan bezorging is goed

kwalitatief materiaal aan eerlijke prijs

Je krijgt wat je bestelt en op tijd geleverd. Goede updates over de leveringen ook. Wat heb je meer nodig?

Tevreden

Ruime keuze, schappelijke prijzen en snel verzonden.

Ruime keuze, schappelijke prijzen en snel verzonden. Daarnaast ook een goede service. Vragen worden duidelijk beantwoordt. Ik koop hier al jaren mijn gereedschap en ben uiterst tevreden over deze internetwinkel die daarnaast ook een fysieke heeft in Moordrecht.

Zeer mooi product voor een goede prijs

Een werktafel met gereedschapswand besteld. De tafel is erg stevig en aanzienlijk goedkoper dan andere opties. Bouwpakket was makkelijk in elkaar te zetten. De leveringskosten vielen tegen t.o.v. de prijs van het product maar is te begrijpen gezien het gewicht en formaat.

Prima service! Overzichtelijk en netjes.

Flink wat kerstcadeau’s besteld voor mijn kinderen. De bestelling kwam daardoor in delen. Ik kreeg per deel een mail met een update en een mail met verzendgegevens zodat ik toch overzicht hield over mijn bestelling. Dat was fijn tijdens de chaos van mijn decemberbestellingen. Alles was vervolgens netjes verpakt en kwam op tijd aan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles naar wens verlopen.

Alles naar wens verlopen.

The power of my dreams

Afgelopen week een Low noise compressor gekocht. Top aankoop! Kan eindelijk weer eens werken zonder gehoorbescherming terwijl hij aanstaat. Tevens was de bezorging uiterst netjes geregeld!

Mijn ervaring was goed enige minpuntje is dat mijn bestelling hoewel ik het op hetzelfde moment besteld had in 2 apparte delen kwam

Goed product. Perfect geleverd.

Mooie, sterke werkbank. Voldoet goed.

Goede kwaliteit snel geleverd!

Al meerdere malen iets besteld. Altijd snel en netjes geleverd! Zelfs in de drukke Black Friday periode!!

Betrouwbare levering van kwaliteitsproducten.

Levering duurde langer dan gebruikelijk en kwam in drie(!) grote dozen aan terwijl de inhoud nog geen kwart van een enkele doos in beslag zou hebben genomen. Dat moet beter kunnen.

Uitstekende kwaliteit en dienstverlening.

Voor een eerste kennismaking met jullie bedrijf een pluim voor de dienstverlening en de kwaliteit van jullie product.

Super service

Op het nippertje bestelling gedaan voor de verjaardag van mijn zoon... en netjes op tijd geleverd... iedereen content

Mooie spullen voor minder geld

Goed geregeld

Super service, geweldige materialen!

We zijn dolenthousiast over de compressor en verfspuit van HBM. Mooi materiaal, goede kwaliteit en online bestellen was handig en bestelling conform afspraak op tijd.

altijd goed en snelle levering

altijd nette prijzen en goede levering

HBM heeft voor iedereen wat.

HBM heeft een uitgebreid assortiment en een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ook een snelle verzending.

Hier koop ik graag nog eens.

Professionele afhandeling. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Netjes afgeleverd op de datum zoals beloofd. Mooie prijs, goeie kwaliteit. Graag tot nog eens.

Super top

Kort maar krachtig verwacht wat je krijgt daar betaal je voor

Goed gereedschap en netjes snel geleverd

Na bestelling netjes op de hoogte gehouden en na een beetje vertraging super op tijd geleverd Het product is als op foto en ziet er mooi it

Mooie site. Makkelijk om te bestellen.

Top materiaal, mega snel geleverd, doen wat ze beloven.

Als ik speciaa gereedschap nodig heb, waarvan prijs-kwaliteitverhouding heel goed ligt is dit the place to be, zeer te vreden!!!

Netjes verpakt en op tijd geleverd. En het product voldoet aan de verwachting.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht