Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Veel artikelen voor schappelijke prijzen waar vaak ook nog een aanbieding van gemaakt wordt.

Bestelling blijft uit van levering

Hoewel de betaling in orde is en het product op voorraad is, blijft het in behandeling staan, klantendienst scheept tot 2X toe af met standaard mail. Is mijn eerste bestelling.

Als vanouds weer goede en snelle service.

Regelmatig spullen besteld bij HBM, goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Ieder keer goede en snelle afhandeling. Tijdens de aankoop en ontvangst ook regelmatig op de hoogte gehouden. Ga in de toekomst zeker vaker aankopen bij HBM doen.

Prima zware accuboor voor een mooie prijs!

Was op zoek naar een betaalbare zware accuboormachine met een klopfunctie. Heb de hbm reeds gebruikt en bevalt uitstekend! Makkelijk ledlampje dat je bijschijnt. Al heel wat geschroeft en geboord op 1 acculading en nog steeds niet leeg. Al met al blij met deze aankoop.

Top kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

2 patat Mayo en een kroket

2 patat Mayo en een kroket

Ruim assortiment, scherpe prijzen en prima service.

Al meerdere malen iets besteld bij HBM. Het assortiment is groot, prijzen zijn scherp en de communicatie m.bt. de levering is prima. Zo nodig wordt bij de artikelen (voor het plaatsen van de bestelling) al aangegeven dat de levertijd langer is. Het is ook erg handig dat bij tijdelijk uitverkochte artikelen aangegeven kan worden om een mail te ontvangen zodra het artikel weer op voorraad is. Dit werkt goed. Kortom: Ik ben een tevreden klant

Gewoon goed gereedschap voor een goede prijs

Gewoon goed gereedschap voor een goede prijs

Topkwaliteit en snelle levering!!

Snelle levering na bestelling en prijs/kwaliteit is uitstekend.

Had het wat sneller verwacht

Netjes verpakt en goed aangekomen, goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zeker meer bestellen.

Ondanks dat het even duurde erg tevreden met het materiaal.

Bestel proces gaat soepel! Verzenden liet lang op zich wachten, ondertussen goed ontvangen en zeer tevreden met de materialen

Goed geregeld

Ondanks een vergissing alles prima in orde gemaakt. TOP

Vlotte levering. Super degelijk materiaal

Artikel was incompleet, gemeld en met spoed een nieuw artikel ontvangen

Ik had mijn bestelde motorsteun ontvangen, maar er ontbraken 2 (niet standaard) ringen. Hiervan via de klantenservice melding gemaakt en kreeg met urgentie een nieuwe complete motorsteun opgestuurd. Beter kan ik het niet verzinnen.

Geen gezeur, gereedschap snel door de deur!

Onuitwisbare indruk

De levering was er snel, ondanks dat niet alles aanwezig was werden de eerste dingen vast verstuurd

Stipte levering. Verpakkingsmateriaal (te) overdadig.

Breed producten pallet in het assortiment, tegen acceptabele prijzen. Het bedrijf geeft de voorkeur aan een snelle levering, desnoods in deel-leveranties. Levering zou wat mij betreft ook even aangehouden hebben mogen worden, maar HBM weet natuurlijk niet of er Sinterklaas of kerstcadeautjes bij zitten. Lastig dilemma, waarmee veel transportkosten , CO2 en verpakkingsmateriaal bespaard zouden hebben kunnen worden. Voor de rest heel tevreden met de producten.

Gewoon.perfect

Alles gewoon perfect kan het iedereen aanraden hier te kopen

Goed gereedschap, wel vrij lange levertijd

Ruime keuze in gereedschap voor een goede prijs. De kwaliteit is prima. Hoewel het product uit voorraad leverbaar was duurde het wel ruim een week voordat ik het mocht ontvangen. Dat is wel vrij lang t.o.v. andere webshops.

Goed bedrijf levertijd erg lang.

Mooi bedrijf niets mis mee

Goede producten, makkelijk te bestellen en vlotte levering

Ik heb al enkele producten van HBM. Ik kan enkel vaststellen dat ze van goede kwaliteit zijn en dat hun prijzen heel competitief zijn. Bestellen is eenvoudig, levering is snel! Zendingen kunnen worden gevolgd met Track&Trace.

snelle levering

goed contact en een snelle levering

Snel en degelijk

Bestellen ging snel en makkelijk, geen valse beloftes over levertijden in deze drukke tijd en toch sneller geleverd dan verwacht.

heel tevreden !

goed produkt, niet duur, zorgvuldig verpakt, snel geleverd

Snelle en adequate levering

Omschrijving en foto's van het product zijn reëel. Redelijk snel ontvangen. Vind de verzendkosten wel aan de hoge kant. Product nog niet gebruikt ivm kerstkadootje.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht