Goeie prijzen en na 2 dagen de bestelling al binnen!

Goeie prijzen en na 2 dagen de bestelling al binnen!

goede snelle service voor normale prijzen

gewoon goed!

mooie prijzen, goede producten,

goedkope prijzen, duidelijke omschrijving levertijd was iets langer dan aangegeven op de site mail gestuurd en snelle reactie van de klantenservice

Goed produkt, levering beetje traag

Het product is van goede kwaliteit. De levering gaat wat traag ( ze beloven ook niet dat het supersnel is) maar de rest is goed elkaar

Goed geïnformeerd gang van zaken omtrent de bestelling

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling die was geplaatst. Duurde wel wat lang maar was binnen hetgeen zij hebben verteld. Met vriendelijke groet Herman

Betrouwbaar!

HBM staat bij mij bekend als een partij met kwalitatief goed spul voor een lange tijd. Maar ook goed betaalbaar is.

Ik kreeg spijtig genoeg een verkeerd product. Maar na een goede communicatie kreeg ik snel het juiste product. Prima service.

Goed gereedschap voor een zeer schappelijke prijs. .

Bestelling vlot gegaan, aanbod zeer goed. Alleen jammer dat levering veel langer heeft geduurd dan verwacht,terwijl de spullen op voorraad waren.

Ondanks alle coronaperikelen, qua drukte en transport, is het mooie product keurig op tijd bij ons afgeleverd. Goede kwaliteit voor een lage prijs!

Goede producten voor weinig!

Bestel vaak hier gereedschap omdat het zo lekker goedkoop is. De levering duurt wat langer dan andere bedrijven maar voor die prijs zou ik zeggen gewoon doen!

gekregen wat er is besteld.

snel geleverd

Geweldig goeie service

Er is geen betere

Snelle, accurate levering

Kan er kort over zijn, de levering verliep snel en de producten waren als aangeboden in de webshop. Zo hoort het en zo kan het dus ook.

prijs kwaliteit goede produkten

Vlotte bestelling en dienstverlening

Prima aflevering

klein minpuntje ... bestelling in twee delen geleverd met één dag verschil en dat in iets ;-) te grote verpakkingen ...

Snelle levering

Zeer snelle levering en top producten

Perfect optijd en super kwaliteit

GOED maar niet de snelste +- 7 werkdagen

ik had 2 items besteld (tegelijkertijd) Er moest gewacht worden op 1 van de 2 items omdat ze dan tezamen gestuurd zouden worden. (volgens site was alles op voorraad) Uiteindelijk komt het nog apart van elkaar binnen. Over de inhoud valt niet te twisten dat was gewoon goed

top

top

Supernetjes!

In 2 delen verstuurd.. Supernetjes en ze houden je via de mail goed op de hoogte top!

Goedkoop snelle levering

Goed gereedschap en veel keuze uit groot assortiment, zeker een aanrader, keep up the good work!!

Goede prijs - kwaliteitsverhouding, afspraken worden nagekomen

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden, er wordt een goede prijs/ kwaliteitsverhouding gehanteerd, het bestellen gaat makkelijk en de bezorging snel en volgens afspraak. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Maandag om 16 uur besteld, woensdag kwart voor 9 geleverd.

Goede service, en fijn toestel om mee te werken, goede uitleg en snel opgebouwd. Nu

goede produkten tegen een goede prijs

produkten goed prijs ,kwaliteit goed een fout in mijn bestelling snel opgelost levering duurde lang ook door een fout bij post.nl

Goede kwaliteit en goede service

Je kunt er alles vinden en ze hebben het meeste wel op voorraad

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht