Buona ma non perfetta

Helaas is het rijtuig beschadigd aangekomen maar niet onherstelbaar, het is me nog niet gelukt om de draaibank in gebruik te nemen, vanwege vakantie voor degenen die met de positioneringslift moesten komen, de documentatie in het Italiaans ontbreekt, voor de rest heb ik veel leuk, voor Italië zijn de verzendkosten wat hoog, als ze lager waren had ik al andere bestellingen gedaan, uiteindelijk een goede winkelervaring maar niet perfect.

Makkelijk met bestellen

Kwaliteit tegen een topprijs

Heel tevreden over de kwaliteit van mijn werk gerief. Hier heb ik nu al verschillende keren werk gerief besteld tegen uiterst scherpe prijs. Voor mij primeert kwaliteit, maar de prijs die ze bij HBM aanbieden, vind ik ook bij geen ene andere aanbieder! Ook de verzending naar België is steeds perfect uitgevoerd geweest!

Vertrouwde website met goede kwaliteit.

Ik heb al meerdere keren gereedschap besteld. Zeer scherpe prijs en ik ben elke keer weer verrast door de goede kwaliteit van het materiaal. Als ik weer iets nodig heb ga ik meteen naar deze site.

kwaliteit voor een leuke prijs.

Jammer dat de levertijd lang is. Was wel van te voren medegedeeld.

Zo zou het altijd moeten gaan!

Snelle keuze, makkelijk bestellen, heldere info en uitstekende opvolging. Tot de volgende keer.

Goed product

Het product doet wat het zegt. Heel tevreden van

Zoals besteld.

Netjes geleverd zoals besteld,wel verbaasd over een joekel van een doos terwijl er enveloppie ook had voldaan.

Breed assortiment en gekozen product geleverd zoals verwacht!

Ik had de keuze uit een groot aantal soortgelijke producten, die goed beschreven waren. Bij het bestellen werd duidelijk aangegeven dat de levertijd i.v.m. eindejaarsdrukte wat langer zou zijn. Fijn dat de verwachting goed gemanaged wordt. De bestelling is conform verwachting geleverd.

Heerlijk dat ik probleemloos gekregen heb wat ik besteld had!

Valt verder niets aan toe te voegen. Toch?!?!

Prachtige goede en snelle levering!

Perfect omschreven artikel gekregen met een snelle levering.

voor iedereen achter de schermen een dikke duim.

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Chapeau voor iedereen die er aan mee werkte het pakje werd goed en snel geleverd. Mvg Lu

Prima en correct afgehandeld

Alles netjes geleverd en bleek 1 item tijdelijk uitverkocht, geld netjes terug gestort.

Top kwaliteit

Goed verpakt . Prijs kwaliteit zeer goed product

Goede service, levering was op tijd.

Ik heb een werkkoffer besteld voor 200 euro en de kwaliteit is echt goed voor niet te veel geld. Het enige minpunt is dat de velkro waarmee het materiaal vast zit tegen de koffer komt soms los maar dit is op te lossen. De levering was goed op tijd op de datum dat was aangegeven.

Prima leverancier , snel en grondig

Perfecte organisatie , accuraat terzake

Goede communicatie;mooie producten

Goede prijs/kwaliteitverhouding Het bestelproces verliep eenvoudig; regelmatige updates van het proces. 1 verbeterpunten is voor mij de snelheid van levering. Wellicht kan dit proces in de toekomst nog geoptimaliseerd worden?

Snel en gemakkelijk

De schuurmachine ligt heel licht in de hand en de schuurvellen blijven goed zitten ook al zet je iets druk op de rand.

Garage

Super service

Fijn en degelijk materiaal

Goed en degelijk materiaal

Op tijd geleverd en zeer snelle reactie op e-mail

Bestelling was mooi op tijd .

Goede spullen en netjes geleverd

Prijs kwaliteit is netjes

goede samenwerking

tot nu toe is alles oke groeten roger

Prima levering en een prachtig apparaat.

Leuke machine om er voor onze hobby bij te hebben.

Goede en duidelijke website. Levering snel en goed ingepakt. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht