Super te vreden

Ben super te vrede van bestelling en de prijs is hier super ik zal zeker mijn vrienden en familie deze firma informatie geven van zijn haar producten

goede service

Mooi site,met leuke aanbiedingen en goede service. Levering was ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik zal hier zeker nog aankopen doen!!

Alles wat ik nodig had meteen gevonden en beschikbaar aan een zeer scherpe prijs!! Top!!

Duidelijke website

Goed product snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd!

goed gereedschap

goed gereedschap zit er degelijk uit werkt goed, alleen jammer dat door de maatregelen de levertijd veel langer was als normaal, maar had er wel begrip voor

Prima, duidelijke website

Kerstcadeau’s keurig op tijd binnen! Goede degelijke gereedschappen voor een mooie prijs.

Prima, duidelijke website

Beste website, alles makkelijk te vinden. Je wordt op de hoogte gehouden over de items dat je besteld hen.

super

gemakkelijk iets te bestellen snelle levering super

Dé webshop voor het bestellen van degelijk gereedschap voor elke klus!

HBM maakt het mogelijk om als hobbyist gereedschap te kopen aan degelijke prijzen die anders onbetaalbaar zijn voor de kleine man. De klantenservice is ook een van de beste die ik al heb gezien, vergeleken met andere websites.

Bij iedere bestelling, vlotte service !

Vlotte service

Ondanks de feestdagen vlotte levering en prijzen zijn concurrentiel

Professionele service

Prima service. Verzending zou iets sneller aangeboden mogen worden bij de postbezorging.

Vlotte en snelle service ---- Ook voor leveringen in België

Mijn bestelling werd volledig volgens de belofte geleverd. Degelijk verpakt (zware toestellen) en zonder hapering gebracht.

De levering en termijn is verlopen zoals voorop toegelicht was.

Ik heb HBM nog nooit voor verrassingen gestaan.

Super service

Leuke producten voor leuke prijzen

Ruime keuze en scherpe prijs

Ruime keuze in producten. De laatste tijd zie ik ook meer echte merken voorbij komen. Soms is de kwaliteit van hbm producten zelf niet hoog. Dit zie je ook terug in de scherpe prijs natuurlijk. Wat mij de laatste tijd meer stoort dat is de manier van marketing. Zowat alles is continu een aanbieding. Ook de wekelijkse nieuwsbrieven staan vol met aanbiedingen, dit geeft een vertekend beeld. Heel soms staat er per ongeluk wel een product tussen wat een echte aanbieding is. De nieuwsbrief met korting percentages lees ik altijd met een zak zout. Mocht ik een tip mee geven aan het bedrijf: ga beter om met de wekelijkse nieuwsbrief en het benoemen van aanbiedingen.

Mooie lijmklemmen voor een goede prijs

een top aanrader om bij HBM te bestellen

HBM-Machines is een echte aanrader!

Super snelle levering

Zelfs ik deze drukke tijd voor bezorgdiensten een snelle levering.

Goed overzicht en snelle levering.

Gewoon goed.

Prachtige webshop, complimenten

Goede product correcte en snelle levering

Al de producten die ik het afgelopen jaar bij hun gekocht heb werken boven verwachting vor het geld wat je er voor betaald je verwacht het gewoon niet

ruim naar mijn verwachting

goed uitgebreide duidelijke site . enorm assortiment . goede informatie tijdens de verzending . product was boven verwachting . alle eerder bestelde machines en gereedschappen voldoen aan alle verwachtingen .

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht