Ondanks de drukke periode volgens afspraak geleverd

Bestelling in de drukke kerstperiode geplaatst en toch nog volgens de afspraak geleverd, prijs kwaliteit ben ik zeer tevreden over het geleverde artikel

Top servise

beste prijs-kwaliteitverhouding, raad ik aan!

Heel goed

Kwalitatief zeer goed product

Goede service sterk materiaal

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Je besteld iets en dat word geleverd meer moet dat niet zijn .

Ondanks de Kerst periode snel alles binnen gekregen, en blij met de geleverde spullen, geen troep iig, als weer wat nodig heb zijn jullie de eerste wasr ik wat bestel

HBM doet wat ze beloofd en doet dat goec

Groot assortiment. Online bestelling geplaatst. Keurige berichtgeving, op tijd en in goed verpakt geleverd. Zeker een aanbeveling waard!

super service

goede en snelle levering ,goed verpakt ,zat wel een deukje in de doos waar het materiaal in bewaard wordt.

Heel goedkoop

Ik heb de zelfde gekocht op een ander site en 5 keer meer betaald

geweldig goed spul

goed spul snelle levering

Toppie

Van bestelling tot levering was alles top, mooi produkt, en prijs-kwaliteit zeker in orde!

Geweldig,super

Goed product , nette prijs

Het gereedschap werkt goed!

matige kwaliteit slijpstenen

matige kwaliteit slijpstenen de witte voor hss werkt alleen voor chinese kwaliteit. de groene voor widia kan het net aan de hss. widia doet hij niet

zoals verwacht

HBM goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Super bedrijf voor alles wat gereedschap is

Al jaren bestel ik hier alle gereedschap. - de beste prijs - de snelste levering - het allergrootste assortiment op één site

Snel geleverd

De handschaaf licht fijn in de hand top product voor deze prijs

Goed product en een goede service

De bestelling was goed verpakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Duidelijke communicatie betreft de status van de bestelling. Kwaliteit van het product zoals verwacht.

Profesionel

Top seller

Mijn eerste ervaring met HBM was zeer positief, alleen de verzending duurde een beetje lang

De transactie is soepel verlopen, website en communicatie was duidelijk en de producten waren netjes verpakt. Perfect!

Goed geïinformeerd, goed verpakt, mooie spullen

Prima winkel, wel oppassen; zit af en toe te goedkoop spul tussen...

One-stop-shop gereedschapwinkel

Alles wat je nodig hebt is hier te vinden. Als je het niet kan vinden stel je je vraag via een simpel contactformulier en super snel wordt je geholpen

All super

Goede service en snelle levering ondanks de drukte voor de feestdagen

Uitstekende levering en kwaliteit!

Bestel al jaren bij dit bedrijf en zeer tevreden! Een reden voor mij om hier steeds opnieuw te bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht