Aangeraden voor iedereen die machines of iets anders nodig heeft

Supersnelle levering in België Zeer tevreden met aankoop Dank u wel

Kwam snel en goed binnen

Kwam snel en goed binnen. Precies naar verwachting.

Service zoals je verwacht , top gewoon

Ook deze bestellingondanks de kerst drukte keurig volgens opgegeven levertijd in huis. En bij een vorige bestelling en die zelfde service, heerlijk al afspraken ook nagekomen worden. Wat mij betreft een dikke 10 !!!!!

Prima service.

Prima service. Besteld en snel in huis. Ook de informatie die bij het product staat is uitgebreid en volledig.

Zeer correcte service!

Ik ken HBM nog niet zo lang maar heb nu op korte tijd een aantal bestellingen geplaatst. Steeds goede service ook toen er bij één van de leveringen iets was misgelopen. Mooi aanbod voor zowel een hobbyist als mezelf als voor professionals.

Eerst de helft geleverd, maar erna goed opgelost

De levering kwam binnen, maar de helft zat erin. De andere helft werd erna keurig bezorgd. Opgelost dus.

uitstekende ervaring

De HBM website is eenvoudig en duidelijk in gebruik, en de prijs/kwaliteit verhouding van de producten is goed. De levertijd is kort, zelfs naar België. HBM, een échte aanrader!

Alles prima in orde

Eenvoudig te bestellen via de webshop. Duidelijke en correcte communicatie over de bestelling en de levering.

Precies zoals afgesproken

Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Producten ontvangen op de afgesproken datum. Producten zijn van goede kwaliteit. Ik zou hier vaker bestellen.

Alles naar wens

Ondanks de moeilijke (Corona) en drukke (Kerst) periode kreeg ik mijn bestelling keurig op tijd binnen. De communicatie over het traject van bestellen tot bezorgen was helder en volledig. Onze eerdere ervaringen met HBM was ook de reden dat we onze bestelling hebben geplaatst.

Top service!

Opvolging van bestelling was heel duidelijk alsmede het vervoer-traject. Het pakket was door de chauffeur netjes tussen de aangekondigde tijden geleverd.

top service

zeer goede service en kwaliteit voor uw geld !

bezorgschade

Het sorteercentrum was waarschijnlijk wat hardhandig omgegaan met een van mijn pakketjes waardoor een deuken in zaten. Gemaild naar HBM en gelijk een keurige goede reactie. Was geen punt wordt gewoon nieuw opgestuurd en kon de beschadigde goederen gewoon houden. Had al eerder goede ervaringen met dit bedrijf.

Prima producten, langere levertijd

Zoals altijd prima producten voor weinig geld maar door de feestdagen zijn de levertijden wat langer.

snelle levering en goede prijs

Vlot bestelproces, degelijke producten en een faire prijs!

Netjes en redelijk snel geleverd!

Prina

Mooi setje en goedkoop

Makkelijk besteld en correct geleverd!

Wij deden weer een bestelling bij HBM en het product werd op tijd en correct geleverd! Weer blij met de nieuwe aankoop!

Super snel geregeld en netjes in order. En bovendien goedkoop

Snel levering goed verpakt

Goede prijzen en snelle levering.

Ik had een slangenborenset besteld van 600 mm en was zeer verrast van de werking hiervan top!!!

Ik heb een mooie korting gekregen en het was mooi optijd geleverd.

Goede, snelle levering

Ondanks de kerst drukte een goede snelle levering

Professioneel, snel en verzorgd voor een scherpe prijs.

Tijdens de bestelling uit het ruime en scherp geprijsde assortiment kun je aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen of ontvangen. In ons geval was het afhalen, waarna je een code ontvangt die bij het ophalen voor een snelle afhandeling zorgt. Goed en strak geregeld!

uitstekend

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Prijs aanzienlijk lager dan bij concurrenten. Desondanks snelle levering, goed verpakt, tijdstip van levering goed aangekondigd. Zondermeer aan aanrader

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht