duidelijke informatie over de levering van mijn bestelling.

Ik had meerdere artikelen tegelijk besteld en kreeg goede info over de levering daarvan en daarbij wetrd het vlot geleverd.

Doen wat ze beloven

Levering ging redelijk snel en zelfs eerder dan verwacht. Materiaal is tot nu toe ook altijd goede kwaliteit.

Topservice

zeer correcte levering, zeker bij grote dozen (werden netjes tot in de schuur afgezet) zeer blij met mijn aankoop: goed gerief voor een goede prijs.

perfecte levering goed verpakt en keurig op tijd.

Uw prijs kwaliteit is zeer goed evenals de aflevering , ook kleine orders worden snel en op tijd geleverd chapeau

uitstekend

Goede kwaliteit, zeer eenvoudige montage en een zeer stabiele verlichtingset. Geeft meer dan voldoende verlichting. Het mooie aan de set is dat je beide lampen onafhankelijk van elkaar kan in- of uitschakelen.

Zeer tevreden, goed gereedschap voor een mooie prijs. Bestelling is in drie delen geleverd wat misschien door een latere leertijd in 1 x geleverd had kunnen worden, dat scheelt verzendkosten, werkdruk bij de bezorgers en extra verpakkingsmateriaal. Voor de rest ga zo door!

Snelle en goed levering

Duidlijke website

Correcte samenwerking

Alles verliep zoals op voorhand gezegd/meegedeeld. De gevulde kar was zoals tentoongesteld op de foto’s.

Blij mee

Keurig op tijd geleverd, mooie koffer.

Prima service!

Prima Service!

Super weer top

Snelle en goede service en levering

Uitstekend!!!!

Netjes verwerkt en ontvangen.

Vlotte levering en alles in orde.

Veilig verpakt, vlot geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Super service en materiaal

Ik vind HBM als bedrijf een handig maar ook goede kwaliteit prijs verhouding

Kwaliteit met scherpe prijs

Met gemak mijn gereedschapscollectie kunnen aanvullen met degelijk spul voor prima prijzen, snel geleverd. Ook verbruiksartikelen zoals borstels en schuurmateriaal zijn zeer voordelig.

Snelle levering

Duidelijke site, snelle levering.

Alles top in orde!

Goeie verzending en verbaast van de kwaliteit aan deze producten top

Beetje traag in leveringstermijn,

Maar het doet zijn werk, zoals verwacht ;)

zeer goed produkt tegen zeer scherpe prijs

Prima product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. was aanbieding van €50 voor € 30 en daarvoor kreeg ik een zeer degelijke pijpenbuiger { 15 en 22 mm}. Mee gewerkt en voldoet zeer goed. Enige minpuntje was de bezorgtijd maar dit viel uiteindelijk toch mee en was hij er op tijd. Zeer aan te bevelen.

Geweldig geregeld

Prima prijs kwaliteit / duidelijke website en snelle levering.

Makkelijk gevonden snel besteld en vlot geleverd

Uitmuntend

Zelfs in deze drukke tijden gewoon doen wat je beloofd!

Mijn bestelling is naar hongarije opgestuurd en dat gaat perfect keurig aangekomen

Gekregen wat besteld was, TOP geleverd !!

Top !!

Grote Esch 1010