Goede service prijs/kwaliteit

Goede service snel besteld en verzonden. Ivm feestdagen heeft het wat langer geduurd om het te ontvangen maar dat is begrijpelijk. Bedankt!!

Gemakkelijk te bestellen en correct geleverd

Geen probleem met bestellen en de afwikkeling is prima. Levering netjes op tijd.

Top kwaliteit goeie service

Snelle levering en top kwaliteit

Alles was goed.

Wel kwam mijn bestelling iets later aan als gepland, maar dat gebeurt als je een paar dagen voor kerst een bestelling doet..

Prima gedaan

Goed verpakt, juiste info trac&trace. De bezorging uurde iets langer dan verwacht. Dit had denk ik met name te maken met de bezorger, die zullen het wel druk hebben gehad. Ga zo door!!

Altijd gewoon snel en netjes geleverd

Ondanks de feestdagen ook nu weer gewoon snel en netjes afgeleverd. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding en ruim assortiment. Helemaal top!

gewoon super

koop hier vaker spullen gaat super

Super klant vriendelijk snelle levering

Bedrijf doet wat het beloofd top

Heel goed bedrijf

Uit stekende sevice

Goedkoop

Goedkope machines die doen wat ze moeten doen. Levertijd wat lang maar dat kan met Covid te maken hebben

Groot assortiment

Veel keuze van goed kwaliteit en zeer snelle levering. Heb me pakketje nog voor kerstavond mogen ontvangen om het te kunnen geven! Mijn partner heeft jullie site gevonden en zag gelijk al een aantal dingen die hij zeker nodig zal hebben.

Goede desl

Gereedschap gekozen uit ruim en kwalitatief goed materiaal. Prachtig op tijd geleverd voor de feestdagen.

Goede desl

Prettig bedrijf

Je krijgt wat ze zeggen. Goed uitgekiende producten met een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

Ruime betaalbaar keus en ondanks de drukte supersnel geleverd

Had snel wat kadootjes nodig en kwam op jullie site. Zeer duidelijk en bestellen was zo gedaan, en de bestelling was ondanks mijn late bestellen ruim op tijd binnen.

Gewoon een topbedrijf

Snel, makkelijk en vooral compleet en vlot geleverd zoals ze beloven. Simpele en overzichtelijke website waardoor je niet ellenlange hoeft te zoeken. Echt een aanrader om ook online bij dit bedrijf te bestellen.

Levering tijdig ontvangen.

De prijs was correct en de levering was vlot. zoals ik het graag heb. niets op aan te merken.

prijs kwaliteit geen probleem dik in orde

al een paar keer aankopen gedaan nog geen problemen gehad

Fijne webshop en levering snel en goed via track en trace. Goede kwaliteit gereedschappen.

Super netjes optijd geleverd

Super alles netjes optijd geleverd

alles zoals afgesproken correcte levering

je kun t hier veilig kopen koop wel meerdere keren als ik niet naar de showroom kan er was nu een prijsverschil tussen de webside en advertentie ook dit was met 24 uur geregeld

Duidelijke mail wisseling en prima levering.

Bestelling snel geleverd. Prima site met goede producten.

Gewoon top van bestellen tot leveren!

Overzichtelijke website met leuke producten en aanbiedingen! Verzenden word netjes verzorgd en de producten netjes verpakt! Mij als klant hebben en houden jullie!

Goede service, snel in huis

Goede service, snel in huis

Zeer goed op de hoogte gehouden van de levering

Ook op de eerst geleverde doos stond met een sticker aangegeven dat de rest van de levering later kwam. Prima voor elkaar dus.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht