Prima site, goede feedback

Zoeken en bestellen in één moeite, goede beschrijving en reële data over verzenden en ontvangen.

Positief verrast. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Vaaf het moment van de bestelling werd ik netjes per mail op de hoogte gehouden. Ondanks de lage prijs voor de bestelde zaagbladen, is de kwaliteit boven verwachting.

Gewoon top

Wat ik besteld heb keurig geleverd geen klachten verpakking was ook prima op orde

Prima kwaliteit en keurig ingepakt afgeleverd!

Alom tevreden over de kwaliteit en afhandeling bestelling tot en met aflevering!

Alles dik in orde met de bestelling!

Alles dik in orde met de bestelling!

Zeer betrouwbaar, goedkoop en snel!

Via de website besteld en kregen het binnen 3 dagen toegestuurd. Superblij met de nieuwe rubberen vloertegels!!

Fantastische kwaliteit

Ik had deze heftafel 30 jaar geleden al moeten kopen wat een prachtige afwerking en het klopt allemaal , goed overdacht en gemaakt voor vele jaren!

Bestelling heel handig

Alles goed ontvangen te vrede

Super snelle levering ondanks de december drukt

Prima goed en snel

Prima kwaliteit en snel geleverd

Snelle afwikkeling van het probleem.

Binnen enkele dagen had ik een nieuw exemplaar van mijn bestelling binnen. Goede en snelle service.

Prima levering

Product zoals verwacht en levering vlot.

Klantendienst antwoord correct en snel, je wordt snel geholpen

Snel en correct geleverd

Levering gebeurde vlot en voldeed helemaal aan verwachting, zowel wat de prijs en kwaliteit betreft. HBM is een aanrader.

Ondanks plots ontstane drukte door lockdown toch nog op tijd voor onder de Kerstboom !!

Bedoeiling was de showroom te bezoeken. Altijd leuk voor een vakman die van gereedschap houdt. Helaas kwam daar ineens de lockdown waardoor het online weer druk werd. Leek een langere levertijd te gaan worden maar was nog op tijd om iemand met kerst blij mee te maken.

Moest alleen lang wachten bij de ophaalbalie, in de regen en wind

Product OK, Corona afhaalpunt minder, stukje afdak en snellere verwerking zou helpen.

Top ervaring met HBM

Product voldeed aan alle verwachtingen. Perfecte kwaliteit.

Jammer van de dubbele verzendkosten.

Aankoop van de zaagmachine prima verzorgd. Tegelijk met de machine heb ik reserve zaakjes besteld. Ik vind het raar dat de bestelling als 2 aparte aankopen wordt gezien en daarom apart worden verzonden en er dus twee keer verzendkosten moest betalen.

Tip top geregeld

Geleverde producten zijn zoals omschreven en goede kwaliteit

Goede service en goed gereedschap tegen een betaalbare prijs

Goede service en goed gereedschap tegen een betaalbare prijs!

Zoals het hoort

Duidelijke website, mooie aanbiedingen en snelle levering

Goede en duidelijke duidelijke mails over de bestellingen die je bij HBM- MACHINES doet

Als goed en netjes afgehandeld en ontvangen zoals in de mails staat

super geleverd

Als is naar wens geleverd.

perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en correcte levering!

Grote keuze gereedschappen van professionele kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Snel netjes en compleet

Snel verstuurd wordt op de hoogte gehouden van verloop van bestelling gewoon erg goed

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht