5 sterren zegt meer dan genoeg.

HBM Machines, Zeer attent snel geleverd, later nog een vraagje over bij passend schuurpapier, ook hier weer snel op gereageerd door Patrick een van de medewerkers. Mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij HBM doen. Groet, Johan

Zeer goede service en kwaliteit

Heel tevreden van de bestelde materialen !

Goed product

Goede communicatie via mail en alle leveringen netjes en veilig verpakt ondanks coronatijd snel binn

Dit was mijn eerste bestelling en heb deze als zeer ok ervaren.

Info op de site klopt niet helemaal

Snel geleverd en zo op het 1e gezicht een zeer degelijk apparaat. Werkt prima. Jammer dat er maar 1 frequentie van 4okHz gebruikt kan worden anders dan in de beschrijving op de website wordt aangegeven. "Verder bieden de ultrasoonreinigers van HBM de keuze uit twee reinigingsfrequenties; 20 KHz en 40KHz." Anders zeker 5 sterren.

Goeie prijs kwaliteit verhouding met goeie service

Goeie prijs kwaliteit verhouding met goeie Service. Groot divers aanbod voor bijna alle technische toepassingen.

Snel, correct, goede communicatie

Ruim aanbod, gedetailleerde technische informatie en zeer concurrentiële prijzen. Bovendien een zeer snelle levering (ondanks vlak voor Nieuwjaar). Kortom, topservice!

Uitstekende ervaring ! Prima bedrijf, snelle service, degelijke producten.

Helemaal prima. Sneller geleverd dan verwacht.

Prima ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Ondanks feestdagen toch nog onverwacht snel geleverd

Prima kwaliteit

Prima webshop, enige minpuntje vind ik dat de verzendkosten bij hoge bedragen ook berekend worden.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede berichtgeving, PRIMA!

Prima weer!

HBM ringvergroter en -verkleiner gekocht. Online vanwege de lockdown, kon na enkele dagen worden opgehaald. Het apparaat werkt prima, hoewel de getapte gaten in de draaischijf iets te grof zijn, dit had wat beter afgewerkt kunnen worden.

Giede service, kevering en kwaliteit

Prima bestelling en bezorging.

Overzichtelijke website en goede service

Prima snel geleverd

Precies wat ik nodig had en niet te duur

Goed product en goede service

Bestelling als verwacht. Ziet er netjes uit en is goed geleverd, binnen de verwachte levertijd.

Het cadeau goed ontvangen

Had voor mijn man een spuitcabine voor zijn bouwmodellen besteld, als kerstcadeau. Hij was er dol enthousiast over.

Zeker een aanrader.

HBM-Machines laat een betrouwbaar en goed gevoel achter. Je wordt netjes op de hoogte gehouden en ga hier in de toekomst zeker en vaker gebruikt van maken!

Uitstekend nog nooit klachten gehad over de leveringen.

Tot op heden nog nooit geen klachten gehad over de leveringen. Het klopt altijd, en altijd snel geleverd. 100% tevreden.

Super snelle levering en goed verpakt

Super snel geleverd en goed verpakt en het het product wat ik besteld heb is van goede kwaliteit en was zeker niet duur zeer tevreden echt een aanrader ga zo door hbm machines

Top service

Gereedschap set snel ontvangen

Alles uitstekend!

Voor het eerst recent twee bestellingen gedaan. Dit als zeer prettig ervaren.

Na een fout direct hersteld en snel het goede product gekregen

Vlotte no nonsens levering

Kwaliteit bankschroef uitstekend