Eerlijke prijs kwaliteit verhouding

Alleen leveren duurde wat lang Wel goed verpakt

Bestelling snel geleverd gekregen en voldoet aan verwachting

heele goede service

ik bestel vaker bij jullie

Mooie produkten

Goede prijzen, duidelijke site en prima geleverd!

Verschillende bestellingen bij HBM uitgevoerd, en altijd correct gebleven!

Supersnel en nette service

Ik heb een bestelling gedaan in de drukke kerstperiode en het werd heel snel geleverd. Erg blij mee. Blijkt HBM ook nog eens het favoriete merk van manlief dus zijn kerst kon niet meer stuk ;)

Professionele artikelen tegen scherpe prijzen

Goede snelle Service Duidelijke communicatie wanneer je naar de status van de levering vraagt. Goed verpakt en voldoet aan alle verwachtingen.

Top service!!

Bij levering ontbrak 1 onderdeel. De doos was beschadigd, dus misschien is dat tijdens het transport eruit gevallen. HBM heeft direct na mijn melding het ontbrekende onderdeel met spoed opgestuurd. Klasse!

eenvoudig besteld en perfect geleverd

Ondanks de feestdagen is mijn bestelliing redelijk snel en in zeergoede staat geleverd.

Speciaal gereedschap gezocht, gevonden en geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen!

Top gereedschap

Top gereedschap, goed kwaliteit. Snelle bezorging!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Momenteel al meerdere producten van HBM in huis en zeer te spreken over de producten! Prijs is ook altijd zeer interessant! Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst bij HBM!

Snel compleet zoals aangegeven en goed ingepakt

Zeer goed verzorging

mijn bestelling er op zeer korte tijd, en goed toegekregen. Geen schade en wat ik besteld heb ik ontvangen. Zeer goede prijs - kwaliteit . Ben zeer tevreden, Paul

Prima borenset, geleverd binnen een week!

Een mooie borenset, correct geleverd. Helaas net niet op tijd voor onder de Kerstboom, maar wel precies 7 dagen na de bestelling. En dat ondanks de Corona- en Kerstdrukte. Ben er blij mee!

Correct aanbod, duidelijke leveringsaanwijzigen en nakomen van deze afspraken.

Je hoeft niet lang te zoeken naar het juiste artikel. De levering en contacten zijn duidelijk en betrouwbaar.

uitstekend

voor de eerste maal dat ik bestel bij jullie alles vlot verlopen en correct

Goede kwaliteit

Duidelijke website en goede kwaliteit.

Alles was goed

Op tijd geleverd en was zoals het besteld was dank daarvoor

Helemaal top

Alles netjes optijd binnen en het is altijd goeie kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit verhouding en super service qua levering.

De producten voldoen volledig aan de verwachting zoals deze op de website worden aangeboden. Daarnaast zeer content met de snelle en betrouwbare levering ondanks de kerstperiode

Gewoon goed, snelle levering en kwalitatief goed.

Alle vier de pakketten waren goed en stevig verpakt. Het bestelde zag er kwalitatief goed uit.

Top ervaring!

Zeer scherpe prijzen en snelle levering.

Gewoon top !

Grote Esch 1010